Nieuwe Terminator gevonden!

Nieuwe Terminator gevonden!

Wie o wie?

De voorbereidingen voor de nieuwe Terminator-film lijken voortvarend te gaan. De zesde film in de reeks, met dit keer Deadool-regisseur Tim Miller en terugkerend producent James Cameron, heeft nu een nieuwe Terminator gevonden.

Volgens Deadline wordt het mogelijk nieuwe model gespeeld door Gabriel Luna, bekend van onder meer zijn rol als Ghost Rider in de tv-serie Marvel's Agents of SHIELD. Ook Natalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas) en Diego Boneta (Scream Queens) zijn bevestigd. Reeds aangetrokken namen zijn Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

De opnames voor het vervolg op Terminator 2: Judgment Day, met een wereldwijde opbrengst van zo'n $520 miljoen nog altijd het succesvolste deel, moeten deze zomer van start gaan en de verschijningsdatum staat sinds kort vast op 22 november 2019.

De nieuwe Terminator 3 moet de start zijn van een nieuwe trilogie en introduceert naar verwachting een nieuwe tijdslijn en verwijst daarmee de andere drie vervolgen naar een tijdslijn die velen waarschijnlijk snel willen vergeten.



NieuwsFilm

meest populair