Algemeen

Nieuwe Terminator gevonden!

Wie o wie?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:03 in Algemeen
De voorbereidingen voor de nieuwe Terminator-film lijken voortvarend te gaan. De zesde film in de reeks, met dit keer Deadool-regisseur Tim Miller en terugkerend producent James Cameron, heeft nu een nieuwe Terminator gevonden.

Volgens Deadline wordt het mogelijk nieuwe model gespeeld door Gabriel Luna, bekend van onder meer zijn rol als Ghost Rider in de tv-serie Marvel's Agents of SHIELD. Ook Natalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas) en Diego Boneta (Scream Queens) zijn bevestigd. Reeds aangetrokken namen zijn Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

De opnames voor het vervolg op Terminator 2: Judgment Day, met een wereldwijde opbrengst van zo'n $520 miljoen nog altijd het succesvolste deel, moeten deze zomer van start gaan en de verschijningsdatum staat sinds kort vast op 22 november 2019.

De nieuwe Terminator 3 moet de start zijn van een nieuwe trilogie en introduceert naar verwachting een nieuwe tijdslijn en verwijst daarmee de andere drie vervolgen naar een tijdslijn die velen waarschijnlijk snel willen vergeten.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Wel een goed acteur, hij speelde zijn rol als Ghost Rider iig goed.
Ik ben benieuwd wat voor type Terminator hij is.

Gigan72

Avatar

Ik hoop echt dat ze die tijdreis shit niet gaan doen.
Dat kennen we nu wel.

Ik wil gewoon The Future War.!!!

Akke Moeka Hara

Avatar

Weet niet of SeanDeNiro hier blij mee is met deze hispanic aanvulling.

Novarellum

Avatar

Hoop ZO dat dit een waardige opvolger van t2 is.

Sunspot

Avatar

@Gigan72

Ik hoop het ook, sowieso is Sarah al stukken ouder, sowieso al genoeg gezien dat tijdreizen, kom op met die future war en dan niet zoals in Salvation.

Maar zoals we hebben gezien in T1 en T2 vooral.

Moviemagic

Avatar

Gabriel Luna? Ik zie het nog niet. Ik wacht de eerste beelden af en hopelijk zijn die overtuigend.

ThomasOMalley

Avatar

Akke "Weet niet of SeanDeNiro hier blij mee is met deze hispanic aanvulling."
Ik denk het ook niet. Onze eigen Gargamel hier op FT is met niemand zo blij als met zichzelf.
Overigens hoeven we niet bang te zijn voor eventuele voortplanting; hij heeft niet alleen een hekel aan alles wat niet blank is, maar ook vrouwen ziet 'ie niet zitten.

Mav Damian

Avatar

Stiekem ben ik hier toch benieuwd naar.

Artificialis

Avatar

Het terugsturen van een verzetsstrijder om de hoofdpersoon te beschermen tegen een superieure vijand is dé formule van de Terminator films. Waarom zou je daar vanaf gaan wijken?

De aankondiging van deze film zou zoveel spectaculairder zijn geweest als er sinds 1991 geen nieuwe Terminator films meer waren verschenen. Maar de werkelijkheid is dat deze film wel kan doen alsof er niks gebeurt is, de herinneringen aan Rise of The Machines, Salvation en Genisys zullen nou eenmaal blijven bestaan.

Sunspot

Avatar

^

Omdat het weer herhaling is, genoeg gezien en verder zien we de future war in elke terminator film.

Is niet raar dat een film zich dan gewoon in de future war afspeelt, net als Salvation, maar dat was gewoon niet goed.

Moet zijn als in T1 en 2 ongeveer

Daanminator

Avatar

Why O why tijdreizen?!
Maak aub een triller ala deel 1 & 2 met de nodige actie maar niet over de top want het siert deze serie absoluut niet.

Artificialis

Avatar

Tijdreizen was nooit het doel van de films, maar gewoon het middel om mensen en robots uit de toekomst in dit tijdperk te plaatsen. Ik snap niet dat mensen daar zo moeilijk over doen. Even in het begin van de film een paar seconden naar een blauwe bal kijken.. Daarna ben je er de rest van de film weer vanaf.

Gigan72

Avatar

@art
Dus jij wil zien dat er iemand uit de toekomst komt die de Conner(s) en co beschermt tegen een Terminator uit de toekomst
Die 2 uur lang achter de conner(s) aan zit.... spannend... o wacht dat heb ik al gezien in T1.T2.T3 en T5.
Dus vandaar geen tijdreis shit meer.
Gewoon een goed verhaal over The Future War.

berg2018

Avatar

Dat mag dan een verdomd goede film zijn. Vanaf deel 2 was het over met de goede vervolgen. Deel 3 had leuke speciale effecten, maar het verhaal was zwak en Nick Stahl speelde ongelooflijk slecht. De laatste was ook het aanzien niet waard. Ben erg sceptisch dus.

nieuwslaatste nieuws