Video

Trailer-tease 'Jurassic World: Fallen Kingdom'!

De volledige trailer wordt komende woensdag verwacht.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 20:51 in Video
Met nog maar twee maanden te gaan tot de release van het vervolg op Jurassic World, en in het geval dat de vorige twee trailers niet genoeg waren om de interesse te wekken bij het publiek, heeft Universal vandaag een nieuwe teaser vrijgegeven vooraf aan een volledige nieuwe trailer die komende woensdag online komt.

In de 30 seconden durende teaser zien we hoe de dino's losbreken en niet alleen op het eiland voor chaos zorgen. Zo zien we hoe een velociraptor een kinderkamer binnendringt en een mosasaurus een groep surfers aanvalt. Ook zien we hoe Chris Pratt een T-Rex in een kooi probeert te krijgen en hoe Bryce Dallas Howard jaagt op een raptor.

Er zijn vier jaar verstreken sinds het pretpark en luxe resort Jurassic World vernietigd werd door losgebroken dinosaurussen. Isla Nublar is nu verlaten door mensen en de overlevende dinosaurussen zorgen voor zichzelf in de jungles. Als de slapende vulkaan van het eiland weer tot leven komt, is het aan Owen en Claire om een reddingsmissie te lanceren en de overgebleven dinosaurussen te redden van uitsterven. Owen wil Blue, zijn hoofdraptor die nog altijd vermist wordt, vinden. Claire heeft verder respect gevonden voor de wezens die ze nu haar voornaamste missie maakt. Als ze aankomen op het onstabiele eiland en de lava uit de lucht begint te vallen, legt de expeditie een samenzwering bloot die onze hele planeet zou kunnen veranderen naar een gevaarlijke wereldorde die al sinds de prehistorie niet meer gezien is.

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni a.s. in de Nederlandse bioscopen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Over nieuwe trailers gesproken:

Guyon2002

Avatar

Research doen is ook echt moeilijk. Had dit even gedaan en je had geweten dat deze raptor de nieuwe Hybrid is, Indoraptor.

Ed Crane

Avatar

Yep, The Lost World II

nieuwslaatste nieuws

meest populair