Celebrity

Advies Amy Schumer: "Trouw met een chefkok!"

Lekker eten gegarandeerd!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 22:00 in Celebrity
Actrice Amy Schumer (Trainwreck, Thank You for Your Service) heeft een goed advies voor mensen die zelf niet kunnen of willen koken; zoek een partner die werkt als kok! Volgens Schumer is dat namelijk ideaal, zo vertelde ze onlangs in een Amerikaanse talkshow.

"Wat een goed idee om te trouwen met een chefkok", zegt Schumer tijdens haar optreden bij de talkshow Live with Kelly and Ryan afgelopen donderdag. Schumer trouwde in februari dit jaar met de bekende chefkok Chris Fischer. Zelf koken hoeft Schumer dan ook niet met zo'n man. "Ik heb nog nooit gekookt en zal dat nu ook nooit meer gaan doen. Ik leef in Luilekkerland. Slim, hè?"

Ondanks deze luxe, kostte het de 36-jarige actrice toch enige tijd voordat zij kon begrijpen waarom iemand überhaupt veel moeite en tijd zou willen steken in het bereiden van een lekker maal. "Wacht, jij wilt per se koken? Vind je dat echt leuk, terwijl je ook gewoon lang uitgerekt op de bank zou kunnen chillen", grapt Schumer.

Onlangs stapte Schumer met haar chefkok in het huwelijksbootje, maar wat ze precies gegeten heeft op die bijzondere dag, weet de blonde comédienne al niet meer. "Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het echt niet meer zou weten. Ik was té dronken", biecht Schumer op over wat ze het mooiste moment van haar leven tot nu toe noemt. "Ik at natuurlijk wel iets op een gegeven moment, maar dat was meer zodat ik flink door kon gaan met drinken". Tijdens het trouwfeest werd het eten klaargemaakt door bevriende chefkoks van Fisher.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair