Terroristen in de ruimte in trailer krankzinnige 'Incoming'

Terroristen in de ruimte in trailer krankzinnige 'Incoming'

Scott Adkins moet terroristen bevechten op het ISS in waanzinnige sci-fi actiethriller.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor het krankzinnige Incoming: een sciencefictionactiethriller met Scott Adkins (Doctor Strange, Undisputed 4, Savage Dog) als geheim agent die het internationale ruimtestation ISS moet redden van een overname door terroristen. Was deze film in de jaren negentig gemaakt, dan zou het een film met Jean-Claude van Damme, Steven Seagal of Chuck Norris zijn geweest.

Het internationale ruimtestation ISS is nu een gevangenis geworden en de ultieme geheime locatie waar overheidsinstanties vermeende en bewezen terroristen onderbrengen om te ondervragen, zonder zich over nationale of internationel wetten of regels daarover te bekommeren. Niemand kan immers ontsnappen, of kritische vragen stellen. Niemand op aarde weet zelfs van het bestaan van de gevangenis af.

Maar als de gevangen terroristen het station overnemen en veranderen in een raket die gericht wordt op Moskou, kunnen alleen een shuttle piloot en een pas opgeleide dokter hen stoppen. Hun taak wordt nog moeilijker door de inmenging van een losgeslagen CIA-agent (Scott Adkins) die zo zijn eigen plannen heeft voor het ruimtestation en de terroristen daarin.



NieuwsFilm

meest populair