Video

Onthullende laatste trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'!

Nieuwe beelden van de volgende dinofilm.

door Jim Pedd om 17:30 in Video
De derde trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom is zojuist online verschenen. Wederom krijgen we nieuwe beelden van de dinofilm van regisseur J.A. Bayona, die er behoorlijk mooi uitzien. Het lijkt erop dat de film vast aan de torenhoge verwachtingen kan voldoen. De trailer laat overigens veel nieuws zien; zo blijkt de mosasaurus nu stranden onveilig te maken en worden de prehistorische beesten geveild.


Jurassic World: Fallen Kingdom draait om Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt) die terugkeren naar Isla Nublar om de dinosaurussen op het eiland te redden van een aanstaande vulkaanuitbarsting. Eenmaal daar, komen ze achter een samenzwering die ervoor zou kunnen zorgen dat dinosaurussen weer over de wereld heersen.

Hoewel de trailers tot nu toe vooral veel lieten zien van de actie die op Isla Nublar plaats zal vinden, schijnt dat hooguit de helft van de film te zijn De andere helft speelt zich naar het schijnt af op het vasteland en zou meer draaien om de gevolgen van de reddingsactie en die eerdergenoemde samenzwering.

Vanaf 7 juni in de bioscoop.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Voor realistisch ogende dinosauriërs verwijs ik graag door naar Jurassic World Evolution, een videogame waarin deze beesten wel geloofwaardig worden benaderd.

De CGI in deze nieuwe films ziet er verschrikkelijk uit. Het is niet de kwaliteit van de textures, maar de beesten rollen, springen, spartelen zonder enig realisme alle kanten op. De kracht van Jurassic Park was het gevoel dat je naar echte dieren zat te kijken, dit zijn gewoon halve cartoonfiguren.

Frietgezicht

Avatar

Holy shit. Waar gaat het heen,de verschillen tussen het origineel en deze worden straks net zo groot als tussen Fast & Furious 1 en de delen sinds 5.

Door een bek van een T-Rex heen springen, Blue die van een explosie vandaan springt, een T-Rex op een dak, dat geren door een vulkaan heen en springen van een klif in de vorige trailer enz.

En toch denk ik dat het wel vermakelijk zal worden als je er ingaat met het idee dat het een popcorn-film wordt die nergens op slaat.
Maar het zal wel weer zo voorspelbaar als de tering worden qua kills. Dat meisje aan het einde hoort natuurlijk dood te zijn maar onze held zal wel door d'r slaapkamerdeur komen rennen ofzo. Ze blijft sowieso in leven.

En na The Shallows en de trailer van Meg opnieuw zo'n beest in een golf. Hierna mogen ze daar ook wel mee stoppen.

Prince John

Avatar

Dit is toch niet wat John Hammond gewild zou hebben...

1:54 Cross over met The Meg!
2:20 Ik weet waar Bayona daarvoor inspiratie heeft gevonden!

Paulusie

Avatar

Daar krijg je zin in.

Xenolicker

Avatar

Mooi hoe tegenwoordig naarmate de visuele effecten vorderen, de trailers ook steeds beter worden. Supertrailer!

Dirk Diggler

Avatar

OTntt

Avatar

Aj aj... dit wordt poep :.(

Akke Moeka Hara

Avatar

Weeral een scene in die doorzichtige bal? Hahahaha hoe creatief kan je zijn met al je miljoenen, tering jantje.

Mav Damian

Avatar

De cgi ziet er eigenlijk nog juist geloofwaardig uit. Als je nu logisch na denkt kun je nu al raden hoe dit zal beginnen en eindigen dankzij deze trailer.

Robbepost

Avatar

Ik vraag me af of alle Mossasaurussen die ooit geleefd hebben, zoveel voeding uit de lucht hebben gehaald als in JW1+2.

benjamin

Avatar

Mav Damian "De cgi ziet er eigenlijk nog juist geloofwaardig uit."
Dat is dan toch ook het enige wat er enigszins geloofwaardig uitziet.

Artificialis

Avatar

Xenolicker "Mooi hoe tegenwoordig naarmate de visuele effecten vorderen, de trailers ook steeds beter worden. Supertrailer!"

Oh, je noemt dit vordering?

ISIM

Avatar

Enige scene die ik juist weer ontzetten goed vond was juist de MEG imitatie scene. Blijf het toch altijd heel gruwelijk vinden, echt zo een worst nightmare scene. Maar ik heb begrepen dat ze de dino’s gewoon loslaten op de wereld en niet alleen op een eiland zitten.

Twijfel wel of dit een blu-ray of bioscoopje gaat worden, weet niet of de film 15,80 waard is

Xenolicker

Avatar

^ Artificialis, eerste Jurassic World-film is gewoon top in visuele effecten. Ik kijk trailers alleen in lage resolutie maar ga er van uit dat dit ook weer fantastisch zal zijn.

filmbijtje

Avatar

Hmm.... ik krijg een beetje King Kong vibes. Daarnaast vind ik de trailer er een beetje rommelig uit zien. Explosies en een dinootje hier en daar. Ik weet niet of ik hier enthousiast van ga worden.

Agent-P

Avatar

Trailer vind ik er best aardig uitzien. Inderdaad wat Friet zegt prima popcorn-film. Gelukkig maar anders wordt MoF weer boos op mij..

Master Of Films

Avatar

^zeg, wil jij even lekker opzouten met die zoute popcorn van je. :P

Monojaxx

Avatar

Nou....heb er niet veel vertrouwen in. Dino's in de stad voelt toch een beetje raar. Weer zo'n in elkaar gezette dino (terwijl er ondertussen duizenden bekend zijn om uit te kiezen).
En ja...is het een Kajiu of een Mosasaurus? Zwaar overdreven!
Waar is de nostalgie van deel 1 en 2?

Agent-P

Avatar

^ Liepen er in deze delen ook geen dino's in de stad?

NieuwsFilm

meest populair