Onthullende laatste trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'!

Nieuwe beelden van de volgende dinofilm.

De derde trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom is zojuist online verschenen. Wederom krijgen we nieuwe beelden van de dinofilm van regisseur J.A. Bayona, die er behoorlijk mooi uitzien. Het lijkt erop dat de film vast aan de torenhoge verwachtingen kan voldoen. De trailer laat overigens veel nieuws zien; zo blijkt de mosasaurus nu stranden onveilig te maken en worden de prehistorische beesten geveild.


Jurassic World: Fallen Kingdom draait om Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt) die terugkeren naar Isla Nublar om de dinosaurussen op het eiland te redden van een aanstaande vulkaanuitbarsting. Eenmaal daar, komen ze achter een samenzwering die ervoor zou kunnen zorgen dat dinosaurussen weer over de wereld heersen.

Hoewel de trailers tot nu toe vooral veel lieten zien van de actie die op Isla Nublar plaats zal vinden, schijnt dat hooguit de helft van de film te zijn De andere helft speelt zich naar het schijnt af op het vasteland en zou meer draaien om de gevolgen van de reddingsactie en die eerdergenoemde samenzwering.

Vanaf 7 juni in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair