Problemen 'World War Z 2' stapelen zich op

Het zit het vervolg op World War Z (2013) niet mee.

Verleden jaar verscheen het heugelijke nieuws dat niemand minder dan David Fincher de regie op zich had genomen van het vervolg op World War Z uit 2013. Sindsdien heeft de film alleen maar meer vertraging opgelopen. Nu is het Fincher zelf die ervoor zorgt dat de film vertraagd.

Volgens de berichten had Paramount Pictures de opnames voor World War Z 2 in de planning voor 2018. Dit gaat echter niet gebeuren. Volgens The Playlist is het script nog niet klaar en ondanks dat er al gescout is naar opnamelocaties in Spanje, Zweden en Texas heeft Fincher nu de prioriteit gegeven aan het tweede seizoen van de Netflix-serie Mindhunter. Hij gaat enkele afleveringen regisseren. De opnames vinden geheel 2018 plaats.

Ook het schema van hoofdrolspeler Brad Pitt lijkt vol te zitten. Pitt heeft net de film Ad Astra afgerond en gaat deze zomer aan de slag met Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood.

Een eerste versie van het script is geschreven door Steven Knight (Locke) en Dennis Kelly (Utopia), maar The Playlist geeft aan niet te weten welke scenaristen er nu aan het script werken.

De laatste speelfilm van Fincher is Gone Girl en deze stamt alweer uit 2014.



NieuwsFilm

meest populair