Avengers vs Team Thanos in clip 'Avengers: Infinity War'

En is Infinity War de duurste film ooit?

Er is niet alleen weer een nieuwe clip vrijgegeven voor Avengers: Infinity War, ook vertelden broers Anthony en Joe Russo over het maken van het vervolg en weten we iets meer over de kostprijs van deze superheldenfilm. Laten we daar maar mee beginnen.

De Wall Street Journal stelt dat de film het hoogste productiebudget in de geschiedenis van Marvel Studios heeft en een van de duurste films ooit is. Het productiebudget schijnt zo rond de 300 miljoen dollar te liggen. Daarmee is hij enkel goedkoper dan Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, dat 378,5 miljoen dollar gekost zou hebben. Tegenover dit hoge budget staat natuurlijk wel het feit dat het een van de grootste films ooit zal zijn en vermoedelijk ook zonder problemen in de top tien best verdienende films ooit terecht komt.

Dan de clip. Acteur Anthony Mackie kwam langs bij Good Morning America en nam een clip mee, die op 3:28 begint. Daarin zien we Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) en Falcon het opnemen tegen twee leden van de Black Order: Corvus Glaive en Proxima Midnight.


Tot slot vertelden de Russo's tegenover GamesRadar nog dat het maken van Infinity War het moeilijkst was. "Ik geloof dat Infinity War moeilijker was, maar alleen omdat de tijd die we hadden anders was en we werkten aan de post-productie toen we nog bezig waren met de opnames van Avengers 4." Kortom: er was een dubbele werklast, want ze namen een film op, maar maakten een andere tegelijkertijd ook af.

Vanaf 25 april draait Avengers: Infinity War in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair