Eerste teaser controversiële seriemoordenaarfilm 'The House That Jack Built

Eerste teaser controversiële seriemoordenaarfilm 'The House That Jack Built

Waarmee Lars Von Trier viert dat het leven zielloos en slecht is.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de nieuwe film van Lars von Trier, genaamd The House That Jack Built. De titel verwijst naar de openingszin van een populair Brits kinderrijmpje, maar verwacht niet dat de film daar ook maar iets mee te maken zal hebben. Von Trier zegt zelf dat de film het idee viert dat 'het leven slecht en zielloos is'.

The House That Jack Built gaat namelijk over een door Matt Dillon gespeelde seriemoordenaar en zijn ontwikkeling als seriemoordenaar. Op zijn pad komt hij personages tegen die gespeeld worden door een internationale cast inclusief Bruno Ganz, Uma Thurman, Riley Keough en Yu Ji-tae.

De altijd controversiële Von Trier keert met de film terug naar het Cannes filmfestival, waarvan hij 8 jaar geleden voor het leven verbannen werd na opmerkingen dat hij een klein beetje sympathiseerde met Hitler, hoewel de film wel buiten de hoofdcompetitie wordt vertoond.

The House That Jack Built volgt Jack, een zeer intelligente seriemoordenaar, gedurende 12 jaar en verbeeldt de moorden waardoor Jack werkelijk een seriemoordenaar wordt.



NieuwsFilm

meest populair