Zomerse en grappige posters 'Deadpool 2'

Zomerse en grappige posters 'Deadpool 2'

Daar is Merc with a Mouth weer..!

In aanloop naar de eerste Deadpool, die in 2016 verscheen, was er een enorme (online) promotiecampagne waarin het titelpersonage van Ryan Reynolds flink wat grappen maakte door onder meer het publiek rechtstreeks aan te spreken. Voor Deadpool 2 is dat voorlopig nog redelijk beperkt. Wel zijn er twee nieuwe posters: een zonnig en een grappig affiche! Check ze hieronder.

De eerste poster komt van Dolby Cinema. Reynolds' welbespraakte Merc with a Mouth zit tussen het publiek vermoedelijk naar zijn eigen film te kijken, met een ouderwetse 3D stereoscopische-bril op zijn neus. Overigens wel als enige, aangezien de andere mensen er geen een op hebben. David Leitch' Deadpool 2 verschijnt overigens enkel in 2D...

Bekijk de afbeelding
De onderstaande poster is in het kader van het Coachella festival, een zesdaags muziekfestival dat op dit moment wordt gehouden in Indio in Californië. Deadpool blijkt zich behoorlijk te vermaken in een zwembad. Of hij dat ook doet in de film, zie je vanaf 17 mei in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair