Volgende 'Spider-Man'-film wordt wereldwijd avontuur

Volgende 'Spider-Man'-film wordt wereldwijd avontuur

Spinnenmans gaat de wereld over.

Peter Parker zal in Spider-Man: Homecoming 2 niet vastzitten aan New York. In plaats daarvan mag Tom Hollands webslingeraar de hele wereld rond. Dat terwijl hij in zijn eerste solofilm nog enkel in New York actief was. De site io9 sprak met Marvel-baas Kevin Feige hierover en daarbij vertelde Feige vooral dat de opnames over heel de wereld plaatsvinden.

"We beginnen vroeg in juli met de opnames," aldus Feige. "We nemen delen in Londen op. De eerste film was in Atlanta. En we nemen natuurlijk veel films op in Londen, maar in dit geval zal Spidey een deel van zijn tijd in New York en een ander deel van de tijd in andere delen van de wereld doorbrengen. De manier waarop hij dat deed in Civil War, en daarin naar het vliegveld van Leipzig trok, en daarna weer naar school, had directe invloed op Homecoming. En de twee Avengers-film die zich afspelen voor het vervolg, zullen veel meer invloed hebben op het aanstaande vervolg."

Het is een slimme zet van Marvel, want op die manier onderscheidt de rebootversie van Spidey zich van voorgaande incarnaties, die zich in New York afspeelden. Verder schijnt het zo te zijn dat het MCU straks geleid wordt door Spider-Man als de nieuwe baas van de Avengers, dus heel gek is het dan niet als hij de hele wereld overgaat in zijn nieuwe solofilm.



NieuwsFilm

meest populair