Celebrity

Kate Hudson showt babybuik in zomerse bikinifoto

Hudson is zwanger van de derde.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:15 in Celebrity
Actrice Kate Hudson (Marshall, Kung Fu Panda 3) maakte twee weken geleden wereldkundig zwanger te zijn van haar derde kindje. Nu post de 39-jarige blonde schoonheid een foto op haar Instagram waarop ze laat zien dat je ook met een beginnende zwangerschapsbuik prima kunt zonnen in een bikini.

Onlangs vertelde Kate Hudson, na tijden van afwezigheid op social media, zwanger te zijn van haar derde kindje. Ook maakte ze het geslacht van de baby bekend; Hudson en haar vriend Danny Fujikawa, muzikant van beroep, verwachten namelijk een meisje. Hudson heeft al twee zoons van twee andere vaders.

Afgelopen zondag postte Hudson een kiekje van haarzelf op Instagram. Op de foto is te zien hoe de actrice geniet van de zomerse temperaturen in haar rode bikini. Een kleine babybuik is al zichtbaar, maar voordat de beschuit met roze muisjes wordt uitgedeeld zal nog wel even duren.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Leuke heuvel landschap. Ideaal voor belly shots op een zomerse dag.

Agent-P

Avatar

Die weet wel redelijk in de rondte te neuken zegmaar (weet niet of dit ongepast woordgebruik is). Dit wordt dus als ik het goed begrijp haar 3e kind van 3 verschillende mannen?

Frietgezicht

Avatar

^ Agent-P,is dit ook strafbaar en gaat u haar arresteren of vooral een persoonlijke mening waarin u kenbaar maakt dit gedrag hoerig te vinden?

Als het allemaal liefdesbaby's zijn zal de aanklager er denk ik weinig mee kunnen.
Ik ken een chick die van 2 one night stands zwanger geworden is,die verdiend de handboeien!

Agent-P

Avatar

^ Was inderdaad een vrij persoonlijke noot van mij. Hoerig is niet het goede woord geen idee of ze er voor betaald heeft gekregen, maar erg netjes lijkt het mij ook niet.

Niks strafbaars aan wilde het even mede delen en de feiten voor mijzelf op een rijtje krijgen. Kijk maar wat je ermee doet.

Goov25

Avatar

Interessant uitzicht.. Geen idee wie ze is, maar het gedeelte vanaf haar borst naar beneden mag er zijn hoor. Weer een hoop filmkennis rijker nu.

Moviemagic

Avatar

Agent-P "Die weet wel redelijk in de rondte te neuken zegmaar (weet niet of dit ongepast woordgebruik is). Dit wordt dus als ik het goed begrijp haar 3e kind van 3 verschillende mannen? "


Misschien wil ze alleen Anouk nadoen.

Frietgezicht

Avatar

@ Goov25,dat bobbeltje bij dr buik is groter dan die bobbeltjes die ze borsten noemt.
Ze heeft 2 ruggen.

Goov25

Avatar

@Friet met "vanaf" bedoelde ik ook niet inclusief..

Frietgezicht

Avatar

Nee daarom leg ik de situatie daar even voor je uit :P

Goov25

Avatar

Haha. Oké bedankt :P

chefry1983

Avatar

3 kinderen van 3 vaders. ma flodder heeft 5 kinderen bij 5 vaders. Kate is al aardig onderweg om het record te verbreken

nieuwslaatste nieuws