Opvallende poster Dwayne Johnson-film 'Skyscraper'

Opvallende poster Dwayne Johnson-film 'Skyscraper'

De actieheld bevindt zich in een gevaarlijke situatie.

Universal Pictures heeft vandaag een gloednieuwe poster voor actiefilm Skyscraper met Dwayne Johnson vrijgegeven. Op deze poster zien we dat de acteur heel gevaarlijk aan de richel van een brandende wolkenkrabber hangt en heel moeilijk kijkt. De stad is ver beneden hem te zien.

Bekijk de afbeelding
Skyscraper draait om Will Sawyer, voormalig medewerker van de FBI die ooit gijzelingen oploste en oorlogsveteraan. Hij wordt gespeeld door Johnson en is een man die nu een rustiger leven leidt. Hij bekijkt nu specifiek veiligheidsmaatregelen die genomen zijn voor wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China, bestudeert hij het hoogste gebouw van de wereld, dat tevens geldt als het best beveiligde. Maar plotseling vliegt het gebouw in brand en krijgt hij daar de schuld van. Als gezocht man en op de vlucht, moet Will proberen de verantwoordelijken te vinden. Tegelijk is het een race tegen de klok, want zijn familie bevindt zich helemaal bovenin het gebouw, boven de vuurgrens.

Naast Johnson spelen ook Neve Campbell en Chin Han hoofdrollen in de film van regisseur Rawson Marshall Thurber. Vanaf 12 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair