Algemeen

Opvallende poster Dwayne Johnson-film 'Skyscraper'

De actieheld bevindt zich in een gevaarlijke situatie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Universal Pictures heeft vandaag een gloednieuwe poster voor actiefilm Skyscraper met Dwayne Johnson vrijgegeven. Op deze poster zien we dat de acteur heel gevaarlijk aan de richel van een brandende wolkenkrabber hangt en heel moeilijk kijkt. De stad is ver beneden hem te zien.


Skyscraper draait om Will Sawyer, voormalig medewerker van de FBI die ooit gijzelingen oploste en oorlogsveteraan. Hij wordt gespeeld door Johnson en is een man die nu een rustiger leven leidt. Hij bekijkt nu specifiek veiligheidsmaatregelen die genomen zijn voor wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China, bestudeert hij het hoogste gebouw van de wereld, dat tevens geldt als het best beveiligde. Maar plotseling vliegt het gebouw in brand en krijgt hij daar de schuld van. Als gezocht man en op de vlucht, moet Will proberen de verantwoordelijken te vinden. Tegelijk is het een race tegen de klok, want zijn familie bevindt zich helemaal bovenin het gebouw, boven de vuurgrens.

Naast Johnson spelen ook Neve Campbell en Chin Han hoofdrollen in de film van regisseur Rawson Marshall Thurber. Vanaf 12 juli in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

beetje snel achter elkaar allemaal deze the rock films met ongeveer dezelfde insteek: actie met een niet al te serieuze insteek. Men wordt op deze manier ook wel 'te rock moe'

Maar vond Rampage in dat genre een heerlijke film dus laat maar komen. Al zou dit meer opbrengen als die in bijv september ofzo uit zou komen.

John Wayne

Avatar

Er komen inderdaad teveel films met 'The Rock' achter elkaar uit waarin hij steeds hetzelfde karakter lijkt te spelen. En dan dreigt zelfs voor een sympathiek acteur als Dwayne Johnson op een gegeven moment dat het publiek er wel even genoeg van heeft. Deze film lijkt me overigens gemaakt te zijn met een vet oog naar de Chinese markt.

Sunspot

Avatar

Hmmm, klinkt eigenlijk wel leuk, ga deze zien.

Sowieso ben ik niet 'Rock moe', heb Jumanji en zo niet gezien, laatste films met hem waren San Andreas, Baywatch en FF.

Wat Baywatch betreft, volgens mij scoorde die film ook niet echt hard, volgens mij 300 plus miljoen. Komt er eigenlijk wel een 2e deel.

Ik had meer verwacht van Baywatch, was oke, maar weet niet...

nieuwslaatste nieuws

meest populair