Cumberbatch en Freeman zijn het niet met elkaar eens

Cumberbatch en Freeman zijn het niet met elkaar eens

Sherlock reageert nuchterder dan Doctor Watson...

Benedict Cumberbatch en Martin Freeman hebben al meerdere keren samen in dezelfde films en series gespeeld; zo zaten ze allebei in The Hobbit trilogie en vervulden ze de hoofdrollen in de populaire BBC serie Sherlock. En wie weet, komen ze elkaar nog eens tegen in het Marvel universum, waarin Cumberbatch de rol vervult van Doctor Strange, terwijl Freeman te zien is als CIA agent Everett Ross.

Veel mensen vonden vooral hun chemie als Sherlock Holmes en Doctor Watson zeer vermakelijk, maar het schijnt dat de twee het in het echte leven niet heel erg goed met elkaar kunnen vinden en dat ze elkaar buiten hun scenes nooit treffen. Daarnaast hebben beide acteurs het ook erg druk en werd het vierde seizoen minder onthaald dan zijn voorgangers, dus een nieuw Sherlock seizoen zal er waarschijnlijk niet snel komen. En het feit dat Cumberbatch nu ook nog eens uithaalt naar zijn collega helpt daar natuurlijk ook niet bepaald bij...

Freeman zei namelijk dat hij de populaire show nu wat minder leuk vindt: ''Spelen in deze serie is eigenlijk een mini-Beatles ding; er wordt heel veel van je verwacht en gevraagd, voornamelijk door de fans. Dat zorgt ervoor dat het niet meer zo leuk is als eerst. Het is niet langer gezellig, maar meer van: 'Je doet dit verdomme zoals ik het je zeg en anders ben je een klootzak'. Ik beleef er geen plezier meer aan''.

Toen Cumberbatch naar zijn mening werd gevraagd, liet hij duidelijk weten het niet eens te zien met Freeman: ''Ik vind het nogal zielig om zo te reageren en dat er zo weinig voor nodig is om je uit je evenwicht te laten brengen. Alleen omdat er bepaalde dingen van je verwacht worden. Ik weet het niet. Ik ben het er in ieder geval niet mee eens. Ik moet er wel bij zeggen dat sommige mensen echt geobsedeerd waren door de franchise en denken dat zij er controle over hebben, terwijl wij de serie maken. Maar ik heb daar niet zo veel moeite mee als mijn collega''.

NieuwsFilm

meest populair