Celebrity

Cumberbatch en Freeman zijn het niet met elkaar eens

Sherlock reageert nuchterder dan Doctor Watson...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:33 in Celebrity
Benedict Cumberbatch en Martin Freeman hebben al meerdere keren samen in dezelfde films en series gespeeld; zo zaten ze allebei in The Hobbit trilogie en vervulden ze de hoofdrollen in de populaire BBC serie Sherlock. En wie weet, komen ze elkaar nog eens tegen in het Marvel universum, waarin Cumberbatch de rol vervult van Doctor Strange, terwijl Freeman te zien is als CIA agent Everett Ross.

Veel mensen vonden vooral hun chemie als Sherlock Holmes en Doctor Watson zeer vermakelijk, maar het schijnt dat de twee het in het echte leven niet heel erg goed met elkaar kunnen vinden en dat ze elkaar buiten hun scenes nooit treffen. Daarnaast hebben beide acteurs het ook erg druk en werd het vierde seizoen minder onthaald dan zijn voorgangers, dus een nieuw Sherlock seizoen zal er waarschijnlijk niet snel komen. En het feit dat Cumberbatch nu ook nog eens uithaalt naar zijn collega helpt daar natuurlijk ook niet bepaald bij...

Freeman zei namelijk dat hij de populaire show nu wat minder leuk vindt: ''Spelen in deze serie is eigenlijk een mini-Beatles ding; er wordt heel veel van je verwacht en gevraagd, voornamelijk door de fans. Dat zorgt ervoor dat het niet meer zo leuk is als eerst. Het is niet langer gezellig, maar meer van: 'Je doet dit verdomme zoals ik het je zeg en anders ben je een klootzak'. Ik beleef er geen plezier meer aan''.

Toen Cumberbatch naar zijn mening werd gevraagd, liet hij duidelijk weten het niet eens te zien met Freeman: ''Ik vind het nogal zielig om zo te reageren en dat er zo weinig voor nodig is om je uit je evenwicht te laten brengen. Alleen omdat er bepaalde dingen van je verwacht worden. Ik weet het niet. Ik ben het er in ieder geval niet mee eens. Ik moet er wel bij zeggen dat sommige mensen echt geobsedeerd waren door de franchise en denken dat zij er controle over hebben, terwijl wij de serie maken. Maar ik heb daar niet zo veel moeite mee als mijn collega''.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Ach, ben toch al lang klaar met Sherlock. Het is zijn charme wel een beetje kwijt en het laatste seizoen was erg ver gezocht met Moriarty.Kan je de Amerikaanse variant 'Elementary' van harte aanbevelen op Netflix! De eerste paar afleveringen zijn een beetje wennen omdat Sherlock een beetje 'weird' is. Maar als je er eenmaal inzit... erg goed! Elke aflevering heeft een 'misdaad' die moet worden opgelost, maar door het hele seizoen zit een grotere rode draad die geregeld terugkomt. Blijft boeien.Enne... met Lucy Liu as Dr. Joan Watson is het niet heel vervelend om naar te kijken! ;)

GreenHornet

Avatar

dit komt nooit meer goed, ik zie zelf ook geen nieuw seizoen meer komen.

jimb

Avatar

Zie je wel vaker bij BBC, over een jaar of 10 zullen ze wel weer een keer een seizoen doen.

Ik ben het alleen absoluut niet met @Aspers eens, Elementry is een slap aftreksel dat de naam Sherlock niet waardig is. Villain of the week met slappe inzichten van 'Sherlock'. Moriarty hebben ze compleet verneukt.

aspers

Avatar

@jimb
Zo zie ik het totaal niet. Het is een compleet andere serie! Moet je niet gaan vergelijken met Sherlock. Maar ik ben meer gaan houden van Elementary. Lekker tempo, elke aflevering een eind. Tja, misschien is het niet ieders smaak. Kan... Ik vond de Moriarty in deze juist veel interessanter dan die clown op de BBC.

benjamin

Avatar

Twee volwassen mannen die ergens een andere mening over hebben? Wat een dramatisch nieuws toch weer.

jimb

Avatar

Inderdaad @Benjamin, Asper en Ik staan tegenover elkaar wat betreft Elementry, maar ieder heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening, anders wordt het ook maar saai :)

ridjieddo

Avatar

@jimb, volgens mij had benjamin het over cumberbatch en freeman, maar ik kan het mis hebben :)
OT: +1 benjamin

Tycho Nestoris

Avatar

Persoonlijk vond ik elk seizoen beter worden, maar seizoen 4 was echt een grote teleurstelling. Erg jammer, want seizoen 3 was top.

JIGSAW8

Avatar

Weet iemand of cia agent Everett Ross een verschijning maakt in avengers infinity war en/of avengers 4?

jimb

Avatar

@ridjieddo
No shit, Sherlock :P

nieuwslaatste nieuws