Tweede 'IT': Nog enger en neem je luiers mee!

Regisseur teast IT: Chapter Two.

Tijdens het CinemaCon in Las Vegas presteren heel wat filmstudio's hun aankomende films. Zo ook Warner Bros. en De studio stond kort stil bij het vervolg op de Stephen King-verfilming IT, de kaskraker uit 2017. Andy Muschietti verklapte kort iets over de toon van de film.

Het eerste deel was met een R-rating (uiteraard) al vrij stevig en dit zal niet anders zijn in het tweede deel. Deze krijgt de titel IT: Chapter Two mee. Muschietti toonde beelden / materiaal voor het vervolg en zal volgens de regisseur "nog enger worden en meer intens." Ook had hij een advies voor het publiek: "neem een luier voor volwassenen mee!"

De opnames voor IT: Chapter Two starten deze zomer en er zijn rollen voor in ieder geval Jessica Chastain (Beverly Marsh) en Bill Skarsgård (Pennywise the Dancing Clown). De acteurs James McAvoy en Bill Hader zouden in gesprek zijn om respectievelijk de volwassen Bill Denbrough en Richie Tozier te gaan spelen. In september 2019 verschijnt IT 2 in de Nederlandse bioscoopzalen!



NieuwsFilm

meest populair