'Black Widow'-film terug in de tijd, met The Winter Soldier?

'Black Widow'-film terug in de tijd, met The Winter Soldier?

Insteek a la Captain Marvel? Dus ook met andere achtergrondverhalen?

Een echte prequel-film hebben we nog niet gezien in het Marvel Cinematic Universe. Het lijkt erop dat de films die zich vooral focussen op de vrouwelijke superhelden ons een blik in het verleden gaat geven van meerdere (bestaande) personages. De in ontwikkeling zijnde film rond Black Widow zou terug in de tijd gaan en mogelijk meer laten zien van de Winter Soldier.

De eerste echte prequel-film, na de introductiefilm van Captain America in The First Avenger (2011), wordt Captain Marvel (2019). Daarin wordt uiteraard het titelpersonage van Brie Larson geïntroduceerd, maar we krijgen ook een blik in het verleden van de SHIELD-personages Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Agent Coulson (Clark Gregg) en de Guardians-slechteriken Ronan (Lee Pace) en Korath (Djimon Hounsou).

De Black Widow-film lijkt een dezelfde aanpak te gaan volgen en zal minimaal The Winter Soldier (Sebastian Stan) tonen, uiteraard naast Scarlett Johanssons jongere Natasha Romanova. Dit meent That Hashtag Show:


"De film toont ons Natasha die in de States woont, 15 jaar na de val van de Sovjet-Unie. Die tijdlijn plaatst de film in het midden van de '00. Dit biedt veel opties, en terwijl fans een Black Widow/Hawkeye team-up willen in Boedapest is ons verteld dat de begin-gesprekken Sebastian Stans Winter Soldier bevatten."

Een verschijningsdatum heeft Black Widow nog niet. De voornaamste reden hiervoor is dat Marvel Studios eerst Phase III wil afronden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair