Algemeen

Wanneer filmtitels uit Marvels 'Phase IV' bekend worden gemaakt

Op naar het Marvel Cosmic Universe!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:28 in Algemeen
Met Avengers: Infinity War wordt er een eerste stap gezet om de derde fase van het Marvel Cinematic Universe af te ronden. Daarna verschijnt de vierde fase en deze krijgt de titel Marvel Cosmic Universe. Welke films er in die fase verschijnen blijft voorlopig nog geheim. Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf tekst en uitleg aan Den of Geek.


"We doen niets tot na dit moment volgend jaar. Daarna onthullen we waarmee we bezig zijn. We hadden een erg grote bekendmaking in 2014 toen we veel films bekendmaakten, en we hebben een paar films daarna toegevoegd. Maar het voelde erg belangrijk dat we die leverden voordat we weer een show geven met wat er aankomt."

Geen Comic-Con dit jaar
Marvel Studios lijkt zich dus volledig te gaan richten op de films die nog gepland staan in de derde fase, met Avengers: Infinity War (2018), Ant-Man and the Wasp (2018), Captain Marvel (2019) en Avengers 4 (2019). Er is zelfs besloten om geen grootse presentatie te geven tijdens Comic Con in San Diego, later dit jaar. Feige:


"Dat is een van de belangrijkste redenen waarom we niet naar Hall H gaan dit jaar. Ant-Man & the Wasp is dan net uit, Infinity War is al verschenen, de opnames voor Captain Marvel zijn dan net klaar en de opnames voor Spider-Man zijn net gestart. Ook hebben we geen bekendmakingen. Dus we wachten tot Comic-Con volgend jaar."

Introductie van de horror-Marvel?
Tegenover Comicbook.com gaf Feige aan dat mogelijk ook het horror-genre wordt betrokken. Hem werd gevraagd wat hij zou willen doen met deze duistere kant van het Marvel universum, bijvoorbeeld via Blade en Man-Thing.


"Ik vind beide personages die je noemde geweldig, en ik denk dat horror veel inhoudt. Horror, bedoel je een film als Texas Chainsaw Massacre of Hostel of een Friday the 13th of een Poltergeist? Poltergeist is meer mijn ding. Dat is zo'n geweldige film en ik was doodsbang, maar deze is nog steeds erg vermakelijk. Ik weet het niet, maar ik wil zeker met zoveel als mogelijk genres spelen."

Geplande en mogelijke andere films
Met het titelloze vervolg op Spider-Man: Homecoming (2019) en Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2020) staan er twee films in de boeken voor fase 4. Daarnaast verschijnen mogelijk (nieuwe) films rond Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, The Eternals en Nova Corps. Een tweede films voor Captain Marvel is niet ondenkbaar, evenals een nieuw soort van Avengers-film en de mogelijke integratie van X-Men en Fantastic Four. Over de The Eternals zei Feige tegenover The Wrap:


"Eternals is een van de vele vele vele dingen waar we actief mee starten om creatieve gesprekken te hebben om te zien of we er genoeg in geloven om hen toe te voegen aan de lijst. We zijn gestart met het werken aan wat de films zijn na fase 3."

Een gedachte van een creatieve fan:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Een creatieve fan? Alweer Fantastic 4?

Jan231

Avatar

X-men mogen ze van mij wel gescheiden houden. Veel te veel personages in een keer. Fantastic 4 lijkt me wel leuk.

jimb

Avatar

Ze lopen wel erg vooruit met Fantastic 4, Fantastic, Fantastic 2 en Fantastic 3 zijn nog geen eens niet gemaakt.:P

shellghost

Avatar

Black Panther Secret Empire.....

Dat moet een film overschrijdende verhaallijn worden.
Dus niet zoals nu half bakken gedaan is met Civil War.

Daanminator

Avatar

Mighty Thor, spidey enz sterven dus in 2018/2019 niet door Thanos als ik het zo zie.
Lijkt wel een dikke spoiler....

Lord Bono

Avatar

@Daanminator, Jij bent niet de slimste thuis denk ik?

Fantastic Four en X-men mogen snel naar de MCU komen! Hopelijk lukt het allemaal tussen Fox en Disney :)

Jeroen Pasman

Avatar

Dit artikel gaat er dus over wanneer er bekend gemaakt wordt dát er iets bekend gemaakt gaat worden ?!

GP582

Avatar

@jimb: Fantastic Four (2015)
Helaas moet wat Marvel betreft een onderscheid moeten worden gemaakt tussen Marvel studio's en 20th Century Fox vooralsnog omdat de laatste nog een 10tal films in de koker heeft ondanks de overname door Disney. In de toekomst zullen alle Avengers en X-men worden gefuseerd.

ThysRomani

Avatar

@Lord Bono, dat weet je niet! Wellicht dat Daanminator (hij is tenslotte de Daanminator) inside information heeft over deze "creatieve fan".

De kansen spreken echter in het tegendeel van onze Daanminator.

nieuwslaatste nieuws

meest populair