Massagetherapeut beschuldigt Stan Lee van seksueel wangedrag

Massagetherapeut beschuldigt Stan Lee van seksueel wangedrag

Een massage uit de hand gelopen?

Stripauteur Stan Lee wordt door massagetherapeut Maria Carballo aangeklaagd wegens seksueel wangedrag. De 95-jarige man zou zich vorig jaar ongepast hebben gedragen tijdens het krijgen van een massage. Dit vond vaker plaats als we de ingediende papieren van Carballo moeten geloven. Het ongeval gebeurde in Chicago, bij het Hyatt Regency Hotel waar Lee verbleef.

Volgens Carballo begon Lee kort aan het begin van een sessie met zijn kleurpotlood te spelen en maakte hij de daarbij komende geluiden. Carballo zette daaropvolgend een punt achter de massage, die kennelijk twee uur moest duren. Ze bracht hem uiteindelijk maar één uur in rekening en vertrok. De volgende dag belde Lee haar op om zijn excuses aan te bieden en haar te verzekeren dat er de volgende keer niets meer zou gebeuren.

De aanklacht meldt echter dat er wel weer iets plaatsvond dat Carballo niets vond. Wederom was ze met de massage bezig en uitte Lee zijn genoegen. De sessie werd weer stopgezet en een boze Lee stond naakt op. Hij drong aan dat de massage moest worden voortgezet. Om één of andere reden stemde de massagetherapeut in, hoewel het maar om tien minuten ging. Ze zou hem met haar voeten masseren, maar ook daarna zou Lee weer vreemde fratsen hebben uitgehaald.

Toen was de maat echt vol en ging ze ervandoor met haar spullen. In de documenten staat vermeld dat Lee aangeklaagd wordt met o.a. mishandeling en aanranding. Carballo eist een bedrag van 50.000 dollar en wil daarnaast ook andere schadevergoedingen, waaronder voor haar advocaat. De stripauteur worstelt momenteel ook met een andere tenlastelegging, ingediend door zijn oude verpleegsters. Hij zou hen seksueel hebben geïntimideerd. Lees hier.



NieuwsFilm

meest populair