Algemeen

Setting 'Wonder Woman 2' bekend

De film speelt zich inderdaad af in de jaren tachtig.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:18 in Algemeen
Regisseur Patty Jenkins heeft bevestigd dat Wonder Woman 2 zich in de jaren tachtig gaat afspelen. Daarmee bevestigt ze geruchten die eerder rond gingen en kunnen we ook wat andere conclusies trekken. Het verhaal ging lang tijd dat Diana (Gal Gadot) het in deze film op zou nemen tegen Sovjets en gezien de tijdsperiode lijkt dat zomaar eens te kunnen kloppen.

Jenkins bevestigde de setting tijdens het panel van Warner Bros. op de CinemaCon. Volgens haar zal de film onder meer ingaan op de langdurige verdwijning van Diana, die tussen Wonder Woman en Batman v Superman: Dawn of Justice lange tijd niet actief was als superheld.

Voor de live-action film keert niet alleen Gal Gadot terug als Wonder Woman, ook zien we Chris Pine weer ten tonele verschijnen. Het is nog niet zeker hoe de acteur, die in de eerste film als Steve Trevor te zien was, terugkeert, gezien het lot dat zijn personage beschoren was tegen het eind van Wonder Woman.

Vanaf 1 november 2019 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Chris Pine als force ghost?

Xenolicker

Avatar

Ik denk dat ze al die jaren meer in seks geïnteresseerd was dan om de wereld te redden, en dat daar nu dieper op ingegaan zal worden, vooral door Steve Trevor. Zijn terugkeer zal waarschijnlijk de vonk geweest zijn die het passievolle vuur in haar ontbrandde, en nu zal ze verrassender wijze de mensheid gaan redden, juist door gebruik te maken van die nieuw verworven erotische krachten.

JIGSAW8

Avatar

Xenolicker Wonderwoman weet niet eens wat sexs is

Xenolicker

Avatar

^ Nu wel, JIGSAW8, ga maar snel op zoek naar je kruisbeschermer voordat het te laat is!

Daanminator

Avatar

Ik had eerder voor de koude oorlog gekozen in de jaren 50.

nieuwslaatste nieuws