Eerste indruk van plot 'Unbreakable'-vervolg 'Glass'

Eerste indruk van plot 'Unbreakable'-vervolg 'Glass'

En bekijk een banner!

Tijdens de CinemaCon debuteerde de eerste trailer van M. Night Shyamalans Glass. Die beelden hoeven we voorlopig niet te verwachten, al is er wel al een eerste banner die een indruk geeft van de film en bieden omschrijvingen van de trailer een goed beeld van wat we mogen verwachten.

The Hollywood Reporter stelt dat in de trailer actrice Sarah Paulson te zien was als psychiater. Ze omschreef zichzelf als iemand die zich specialiseert in het behandelen van individuen die geloven dat ze superhelden zijn. Onder haar patiënten bevinden zich Bruce Willis als David Dunn, Samuel L. Jackson als Elijah Price (a.k.a. Mr. Glass) en James McAvoy als Kevin Wendell Crumb (a.k.a. The Horde). In de rest van de trailer zien we The Horde tegen een plafond klimmen, en verbuigt Dunn een ijzeren paal.

Volgens regisseur Shamalan moet de film het thrillergenre samenbrengen met comicfilms en wordt het een realistische film. Het is een passieproject van de regisseur, die sinds Unbreakable in 2000 uitkwam al nadenkt over dit project. Na het succes van Split (2016), kreeg hij groen licht voor Glass.

De film draait vanaf 18 januari 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair