Titel Terminator-film is 'Terminator' en filmlogo onthuld

Titel Terminator-film is 'Terminator' en filmlogo onthuld

Simpel, maar duidelijk!

Volgend jaar verschijnt er weer eens een nieuwe Terminator-film in de bioscoop. Zoals bekend keert James Cameron terug als producent en is het Tim Miller (Deadpool) die plaatsneemt in de regisseursstoel. Tijdens CinemaCon in Las Vegas is het filmlogo onthuld, en daarmee ogenschijnlijk ook de titel.

Het blijkt dat de nieuwe Terminator-film simpelweg Terminator gaat heten. De titelrol zal niet alleen worden ingevuld door Arnold Schwarzenegger, aangezien Gabriel Luna, bekend van onder meer zijn rol als Ghost Rider in de tv-serie Marvel's Agents of SHIELD, ook is gecast als een Terminator.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen zijn voor Natalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas), Diego Boneta (Scream Queens) en Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) en Linda Hamilton keert terug als Sarah Connor.

De opnames voor het vervolg op Terminator 2: Judgment Day moeten deze zomer van start gaan. Het mag voor velen al duidelijk zijn dat de nieuwe "Terminator 3" de drie vervolgen naar een andere tijdlijn verwijst. De verschijningsdatum staat vast op 22 november 2019.



NieuwsFilm

meest populair