Sarah Jessica Parker komt contract met juwelenzaak niet na

Sarah Jessica Parker komt contract met juwelenzaak niet na

De 'Sex and the City'-actrice heeft een rechtszaak aan haar broek hangen.

Juweliersketen Kat Florence Design Limited begint een rechtszaak tegen actrice Sarah Jessica Parker (Sex and the City, Footloose). Samen met Parker bracht het merk een speciale collectie uit waar de naam en het gezicht van de actrice aan verbonden werden, maar de marketing voor de lancering van die nieuwe sieradenlijn mislukte compleet. Hoe komt dat? Door Parkers toedoen, zo beweert de juwelenzaak.

In 2015 tekende actrice Sarah Jessica Parker een contract van 7,5 miljoen dollar met juwelenontwerper Kat Florence. Voor dat geld zou Parker het exclusieve gezicht worden van een nieuwe juwelenlijn, die collectie moeten promoten bij een aantal evenementen en de opening van een nieuwe zaak moeten bijwonen in Londen, Engeland. De collectie kreeg dan ook de naam 'Sarah Jessica Parker D-Flawless Diamond' mee. Als vooruitbetaling kreeg Parker alvast de helft van de vergoeding.

In plaats van het nakomen van haar contractafspraken, was Parker echter te druk bezig met het promoten van haar HBO-show Divorce en haar eigen parfumlijn, zo beweert de advocaat van Florence. Door Parkers eigen promotieactiviteiten moest de 53-jarige actrice ook allerlei bijeenkomsten van Kate Florence Design afzeggen. Ontwerpster Kat Florence is daar niet blij mee en stelt in de rechtbankpapieren dat haar bedrijf en merk schade hebben opgelopen door het nalatige gedrag van Parker.

Een woordvoerder van Parker beweert dat de actrice wel degelijk al haar afspraken heeft nagekomen en eist dat Florence alsnog de andere helft van het bedrag aan haar uitbetaalt. Wanneer de twee elkaar gaan ontmoeten in de rechtbank is nu nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair