Algemeen

Michelle Pfeiffer naar alle waarschijnlijkheid in 'Maleficent 2'

De actrice zal normaal gesproken de koningin in het tweede deel spelen.

door Wouter Drummen om 12:08 in Algemeen
Michelle Pfeiffer is de laatste paar jaren weer druk bezig; zo was ze in 2017 in maar liefst 3 films te zien waaronder ook Murder on the Orient Express en zal ze over drie maanden te zien zijn in Marvel's Ant-Man and the Wasp. Nu lijkt het erop dat ze opnieuw een rol heeft weten te bemachtigen, deze keer voor het vervolg op Disney's Maleficent.

De actrices Angelina Jolie en Elle Fanning zullen allebei terugkeren voor het tweede deel en laatst werd ook bevestigd dat de Britse acteur Ed Skrein de schurk zal spelen in Maleficent 2. Nu is het dus ook zo goed als zeker dat Pfeiffer eveneens in de film te zien zal zijn; zij zal normaalgesproken de rol van de koningin op zich nemen.

Het is nog niet helemaal duidelijk of Maleficent 2 meteen verder gaat waar zijn voorganger eindigde, die was gebaseerd op het bekende sprookje Sleeping Beauty. Het eerste deel wist het toch aardig goed te doen, aangezien het erin slaagde wereldwijd meer dan 750 miljoen dollar op te halen. Het tweede deel zal in 2019 uitkomen en de verwachting is dat de camera's deze lente nog beginnen te draaien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Hmm, koningin... Ik dacht eigenlijk meteen: die gaat een heks spelen! Zal wel een 'boosaardige koningin' worden dan...

Goku32

Avatar

Dit is wel goed nieuws vind ik

JIGSAW8

Avatar

De moeder van de wasp gaat dus weer verschijnen in de 2de maleficent film

Ang3l

Avatar

Vergeet mother! niet ;)

NieuwsFilm

meest populair