Video

Trailer 'engste film van 2018' vertoond aan tere kinderzieltjes

Beelden Heredity te zien tijdens kindervoorstelling.

door Bram de Groot om 07:11 in Video
Trailers voorafgaand aan een bioscoopfilm worden doorgaans aangepast op het publiek. Zo zie je voorafgaand aan Avengers: Infinity War ongetwijfeld de trailer van Deadpool 2 en/of Ant-Man and the Wasp. Dat het ook goed fout kan gaan bij de selectie bleek recent in Australië.

Terwijl de zaal van de succesvolle live action-animatiefilm Peter Rabbit vol zat met ouders en jonge kinderen vertoonde de operateur per ongeluk de trailer voor Hereditary, de R-rated horrorfilm die wordt betiteld als 'de engste horrorfilm van het jaar' en 'The Exorcist van deze generatie'.

Er waren beelden te zien met een schaar die in de nek van een dode duif wordt gestoken, een lijk in een kist, een jongen die zijn hoofd tot bloedens aan toe tegen een bureau slaat en een man in brand, uiteraard met spannende muziek. Een aanwezige vrouw zei tegenover Sydney Morning Herald dat er "geschreeuw van ouders was om de beelden te laten stoppen terwijl ze de ogen en oren van hun kinderen afsloten." Sommige mensen zouden in paniek naar buiten zijn gerend op zoek naar personeel en anderen gingen gelijk weg. Nog voor de trailer af was, kon iemand van het personeel het scherm op zwart zetten. Na de excuses werden er gratis filmkaartjes uitgedeeld.

En ja, geef ze ongelijk. De trailer voor Ari Asters en A24's Hereditary, met rollen voor Toni Collette, Jarrod Phillips, Zachary Arthur, Ann Dowd en Gabriel Byrne, is ook niet voor de poes. Check een van de trailers hieronder:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Wat een griezel dat ventje hahaha!

Moviemagic

Avatar

Mooie reclame toch? Als het de 'The Exorcist van deze generatie' wordt genoemd dan moet het wel heel veel waar maken om vergeleken te worden met een klassieker.

benjamin

Avatar

Vraag me dan af of sommige ouders ook niet een beetje extreem gereageerd hebben. Maar hoe dan ook geen gelukkige zet.

Master Of Films

Avatar

Hahaha strakke actie, maar degene zal vast wel billenkoek gaan krijgen van de manager.

Goku32

Avatar

Hahahahahahhahaahhah en dat terwijl er allemaal kinderen in die zaal zitten

Ereptile

Avatar

Ik kan me nog een soortgelijk iets herinneren toen ik als klein jochie in de bioscoop zat. Ik was met meerdere kinderen naar Star Wars: Episode I in de bioscoop. Maar ze toonde een hele bloederige trailer met veel geweld. Dat kon mijn tere kinderzieltje toen ook nog niet handelen. Heb nachten er van wakker gelegen.... Ik weet nog steeds niet welke film dat was trouwens...

Het is geen slimme actie nee.

Jedha

Avatar

Alleen die muziek al

Agent-P

Avatar

Ik moest gniffelen.

Kaasgaaf

Avatar

Welke sukkel bedenkt zo'n combi, dan ben je ook niet goed wijs!

NieuwsFilm

meest populair