Trailer 'engste film van 2018' vertoond aan tere kinderzieltjes

Trailer 'engste film van 2018' vertoond aan tere kinderzieltjes

Beelden Heredity te zien tijdens kindervoorstelling.

Trailers voorafgaand aan een bioscoopfilm worden doorgaans aangepast op het publiek. Zo zie je voorafgaand aan Avengers: Infinity War ongetwijfeld de trailer van Deadpool 2 en/of Ant-Man and the Wasp. Dat het ook goed fout kan gaan bij de selectie bleek recent in Australië.

Terwijl de zaal van de succesvolle live action-animatiefilm Peter Rabbit vol zat met ouders en jonge kinderen vertoonde de operateur per ongeluk de trailer voor Hereditary, de R-rated horrorfilm die wordt betiteld als 'de engste horrorfilm van het jaar' en 'The Exorcist van deze generatie'.

Er waren beelden te zien met een schaar die in de nek van een dode duif wordt gestoken, een lijk in een kist, een jongen die zijn hoofd tot bloedens aan toe tegen een bureau slaat en een man in brand, uiteraard met spannende muziek. Een aanwezige vrouw zei tegenover Sydney Morning Herald dat er "geschreeuw van ouders was om de beelden te laten stoppen terwijl ze de ogen en oren van hun kinderen afsloten." Sommige mensen zouden in paniek naar buiten zijn gerend op zoek naar personeel en anderen gingen gelijk weg. Nog voor de trailer af was, kon iemand van het personeel het scherm op zwart zetten. Na de excuses werden er gratis filmkaartjes uitgedeeld.

En ja, geef ze ongelijk. De trailer voor Ari Asters en A24's Hereditary, met rollen voor Toni Collette, Jarrod Phillips, Zachary Arthur, Ann Dowd en Gabriel Byrne, is ook niet voor de poes. Check een van de trailers hieronder:



NieuwsFilm

meest populair