Mark Wahlberg mag van zijn vrouw niet meer shirtloos in video's verschijnen

Mark Wahlberg mag van zijn vrouw niet meer shirtloos in video's verschijnen

Maar of hij daar naar gaat luisteren...

Dat acteur Mark Wahlberg (Transformers: The Last Knight, All the Money in the World) een strak afgetraind lichaam heeft, weten we natuurlijk allemaal. Al is het alleen al door het feit dat hij talloze filmpjes van zichzelf post op social media met ontbloot bovenlijf. Zijn vrouw Rhea Durham, model van beroep, lijkt daar inmiddels minder blij mee te zijn, zo blijkt uit een recente video op Wahlbergs Facebook.

Hollywoodster Mark Wahlberg is op het moment flink aan het trainen om zich lichaam extra in shape te krijgen voordat de opnames van zijn nieuwe film The Six Billion Dollar Man binnenkort beginnen. Zaterdag postte Wahlberg een video waarin te zien is hoe hij zijn work-out onderbreekt om een promotiepraatje te houden over de proteïneshakes die hij gebruikt. Dit alles natuurlijk zonder T-shirt aan.

"Schat, stop eens met het opnemen van video's waarin je geen shirt draagt", zegt zijn vrouw Rhea Durham, vermoedelijk als geintje. Zijn dochtertje Ella (8) is het daar mee eens en zegt: "Ja, papa". Van jaloezie lijkt dus geen sprake. Wahlberg en Durham zijn al sinds 2001 bij elkaar en traden officieel in 2009 met elkaar in het huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair