Titel 'Avengers 4' raakt het hart van het verhaal

Titel 'Avengers 4' raakt het hart van het verhaal

De titel is nog niet bekend, maar is het een spoiler?

Ondanks dat we niet teveel moeten verwachten van de titel van Avengers 4, wilde regisseur Anthony Russo - die de film met broer Joe maakt - wel een tipje van de sluier daarover oplichten. De komende tijd horen we die titel nog niet, maar het is in elk geval een spoiler voor het verhaal.

"We hebben er al een naam voor bedacht," begon Anthony Russo tijdens een gesprek met de site Bustle. "Maar die kondigen we voorlopig nog niet aan. Ik meen dat we vrij vroeg in het ontwikkelingsproces met de naam kwamen. Hij slaat echt op het hart van het verhaal."

De vraag is waar dat hart precies komt te liggen. Oorspronkelijk heette de film simpelweg Avengers: Infinity War - Part 2, maar dat is moeilijk in de markt te zetten en dus besloot Marvel met een andere titel te komen. Maar die titel raakt dus het verhaal en kon beter nog niet vrijgegeven worden.

Tegelijk stelde Kevin Feige, baas van Marvel, kortgeleden nog dat de geheimhouding rond de titel van deze vierde Avengers-film niet het beste plan was. Dat komt omdat er nu flink over gespeculeerd wordt, terwijl de titel niet heel spannend zal zijn. Wanneer Marvel de titel onthuld is niet bekend.

Wel weten we dat de release van de vierde Avengers-film voor 3 mei 2019 gepland staat.



NieuwsFilm

meest populair