Samara Weaving in actiekomedie 'Guns Akimbo' naast Daniel Radcliffe

Samara Weaving in actiekomedie 'Guns Akimbo' naast Daniel Radcliffe

De 'Harry Potter'-acteur moet in opdracht van het dark web meedoen aan dodelijke spellen.

Deathgasm-regisseur Jason Lei Howden kondigde een jaar geleden aan dat hij Horns-acteur Daniel Radcliffe heeft weten te strikken voor zijn volgende titel, de actiekomedie Guns Akimbo. Het heeft even geduurd, maar deze week is de cast opnieuw gegroeid met het aannemen van Samara Weaving. De actrice was eerder te zien in bloederige films als The Babysitter en Mayhem.

Guns Akimbo komt uit de geest van Howden zelf. Het plot volgt ene Miles, die een geestdodende baan heeft en zijn beeldschone ex-vriendin Nova terug wil. Er komt een punt achter zijn alledaagse bestaan wanneer een website op het dark web vreemdelingen dwingt het tegen elkaar op te nemen in een arena ter grootte van een stad. Uiteraard draait het om een gevecht tot de dood. Deze worden live gestreamd via het internet. En Miles is meer dan de klos.

De slachtoffers worden geselecteerd door een geheime bende die bekend staat als Schism. Zij hebben het niet zo met zwakkelingen, dus zorgen ze ervoor dat de slappeling van de twee het nog zwaarder krijgt. Het moet kennelijk de overwinning zoeter maken. Gelukkig voor Miles eindigt zijn eerste uitdaging in een zege, maar dan wordt Nova opeens ontvoerd en zal hij voor eens en voor altijd de confrontatie moeten aangaan met zijn angsten, om zodoende de liefde van zijn leven te redden.

Guns Akimbo is een productie van meerdere ondernemingen, waaronder Occupant Entertainment (Peep World) en Altitude Film Entertainment (The Florida Project). Afgelopen zaterdag zijn de opnames begonnen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Later vertrekt de cast en crew ook naar München, Duitsland.

NieuwsFilm

meest populair