Christopher McQuarrie staat open voor regie 'Man of Steel'-vervolg

Christopher McQuarrie staat open voor regie 'Man of Steel'-vervolg

Eerder leek hij Green Lantern Corps te maken... nieuw DC-project dus voor de regisseur?

Ooit was er het gerucht dat Christopher McQuarrie DC-film Green Lantern Corps zou regisseren. Nu die film geschrapt lijkt te zijn, is de mogelijke bemoeienis van McQuarrie met de franchise echter nog niet voorbij. Uit een interview met CinePop blijkt dat de regisseur interesse heeft om een film rond Henry Cavills Superman te maken.

Cavill en McQuarrie werkten natuurlijk al samen op de set van Mission: Impossible - Fallout en voerden daar gesprekken over een eventuele Superman-film. "Ik heb er eigenlijk niet echt over nagedacht. Maar ik heb het gevoel dat, als het verhaal goed is en het personage goed is... Nou ja, als Henry me vraag, waarom dan niet?" aldus de regisseur.

Binnen dat kader is het wellicht interessant om te weten dat Henry Cavill naar het schijnt de afgelopen tijd gesprekken heeft gevoerd met meerdere regisseurs over een eventuele tweede Man of Steel-film. Daarnaast zou het personage voor Warner Bros. cruciaal blijven binnen het DCEU. Een solofilm van McQuarrie zou dus zomaar eens kunnen gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair