Oude bekende terug in 'Terminator'-reboot

Oude bekende terug in 'Terminator'-reboot

Wellicht ken je zijn naam niet, maar zijn rol wel!

Regisseur Tim Miller heeft een oude bekende gecast voor zijn Terminator-film. Acteur Brett Azar heeft naar het schijnt getekend voor een onbekende rol. Wellicht ken je de acteur niet, maar wel zijn rol. Hij was te zien in Terminator: Genisys als de jonge T-800. Kortom: het is een acteur die even in de huid van een jonge Arnold Schwarzenegger mocht kruipen.

Mogelijk mag de acteur dat nu weer doen. Hij zal dan samen met Schwarzenegger en Linda Hamilton te zien zijn, die terugkeren om weer hun iconische rollen uit de oorspronkelijke films te spelen. Verder voegt Azar zich bij franchisenieuwkomers Mackenzie Davis en Gabriel Luna.

Deze nieuwe film wordt geproduceerd door James Cameron en pikt de draad na Terminator 2: Judgement Day op. De film negeert daarmee de gebeurtenissen van alle latere films en moet als een reset van de franchise dienen. De bedoeling is om hiermee een trilogie te lanceren, waarbij we met deze film afscheid nemen van Schwarzenegger en Hamilton.

Welke rol Azar krijgt is niet bekend, maar de gok dat hij weer te zien is als een jonge Schwarzenegger lijkt een veilige. De film is vanaf november 2019 te zien.



NieuwsFilm

meest populair