'Deadpool 2': Eerste filmclip en muziekvideo met Céline Dion

'Deadpool 2': Eerste filmclip en muziekvideo met Céline Dion

De marketingcampagne knalt los!

De geniale marketingcampagne van het binnenkort te verschijnen Deadpool 2 is nu officieel losgebarsten! Vandaag werd een eerste filmclip vertoond tijdens Jimmy Kimmel Live en ook verscheen er zojuist een muziekvideo online ter promotie van de film. Niemand minder dan zangeres Céline Dion schijnt te zijn aangetrokken om het nummer 'Ashes' voor Deadpool 2 in te zingen!

Domino en Cable in komische actie!
Allereerst de filmbeelden. Actrice Zazie Beetz, die de geluksmutant Domino speelt, was te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel. Daar vertelde ze meer over haal rol in de film en haar afkomst. Ook werd er een stukje uit Deadpool 2 getoond. In de clip zien we hoe de tijdreizende Cable (Josh Brolin) een vrachtwagen probeert te stoppen die een bijzonder kind vervoert. Aan de 'helden' Deadpool (Ryan Reynolds) en Domino om hem te stoppen! Bekijk hieronder de filmclip en het volledige interview met Zazie Beetz!


My Heart Will Go On 2.0
Ook is er vandaag een eerste muzieknummer uit Deadpool 2 uitgebracht, gezondgen door niemand minder dan de legendarische zangers Céline Dion. In de muziekvideo zien we hoe Deadpool op zijn hoge hakken danst op de vrij emotionele ballad 'Ashes', die vermoedelijk tijdens de aftiteling van de film te horen zal zijn. Natuurlijk kan een komische afsluiter niet ontbreken en moet de grofgebekte mutant nog even Titanic (1997), de rampenfilm waar Dion destijds het iconische nummer 'My Heart Will Go On' voor maakte, aanhalen. Oja, Spider-Man komt ook nog even voorbij...


Deadpool 2 verschijnt op 17 mei in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair