Woody Harrelson in Roland Emmerichs WOII-film 'Midway'

Woody Harrelson in Roland Emmerichs WOII-film 'Midway'

Ook Mandy Moore zal in de 100 miljoen dollar kostende film te zien zijn.

Stuart Fords AGC Studios heeft de internationale rechten bemachtigd van Midway, een WOII-film die geregisseerd zal worden door explosie-deskundige Roland Emmerich (Independence Day, 2012). Het script komt uit de pen van Wes Tooke.

Deadline weet daarnaast te melden dat Woody Harrelson en Mandy Moore belangrijke rollen zullen spelen in de film, die een enorme cast zal hebben. Het beoogde budget is 100 miljoen dollar en de opnames zullen plaatsvinden in Hawaii en Canada. De film is gebaseerd op de slag om Midway, een belangrijk hoofdstuk in het gedeelte van de Tweede Wereldoorlog dat zich in Azië afspeelde.

Midway zal geproduceerd worden door Emmerich, Harald Kloser en Mark Gordon. De pre-productie is momenteel volop in gang en de opnames zullen beginnen op 16 augustus 2018. Starlight Entertainment Group en Providence Entertainment Limited zullen de film financieren. Lionsgate zal Midway vervolgens distribueren.

Het is nog onbekend wanneer Midway in de bioscopen moeten draaien. Houd FilmTotaal dan ook in de gaten voor meer nieuws!



NieuwsFilm

meest populair