Zoe Saldana hint naar enorme spoiler 'Avengers 4'

Zoe Saldana hint naar enorme spoiler 'Avengers 4'

En de opnames voor Guardians Vol. 3 starten begin 2019.

Gisteren keken we al naar de nodige doden en overlevenden in Avengers: Infinity War en de grote vraag is nu: blijven de personages ook daadwerkelijk dood? Of worden ze teruggehaald, of zijn ze in een andere realiteit? Dit laatste zou sowieso goed kunnen aangezien het Marvel-filmuniversum de poorten naar de vele realiteiten wagenwijd open heeft gezet.

In gesprek met Zoe Saldana, die de rol van Gamora speelt, zei ze dat zij het gevoel heeft dat het verhaal nog niet afgerond is voor haar. "Voor mij voelde het alsof het doorgaat, aangezien ik wist dat we allemaal terug moeten komen op een zeker ogenblik dit najaar, om de vierde film van de Avengers af te ronden... Het voelde als 'zie je snel', niet als een formeel afscheid."


En hiermee lijkt Saldana heel wat te bevestigen. Niet alleen keert ze terug voor de reshoots, ze heeft al opnames gemaakt voor het vierde deel. Daarnaast moet het personage eigenlijk ook terugkeren, aangezien ze hoogstwaarschijnlijk in Guardians of the Galaxy Vol. 3 moet opduiken. De opnames voor die film, die in 2020 moet verschijnen, starten (begin) 2019. Dit bevestigde mede-Guardian Chris Pratt:



NieuwsFilm

meest populair