Guardians of the Galaxy Vol. 3 - De weg na 'Avengers: Infinity War'

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - De weg na 'Avengers: Infinity War'

Alles over de verwachtingen, personages en andere belangrijke dingen die je moet weten nadat je Avengers: Infinity War hebt gezien.

Ondertussen draait Avengers: Infinity War in de bioscoop. In de aanloop naar die film keken we terug naar het succesverhaal van Marvel Studios. In tien jaar tijd leverde de studio negentien films af. Maar er zijn ook al de nodige films in de maak. Dat wat we weten leggen we bloot in deze aanvullende artikelenreeks.

Bekijk de afbeelding
Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2020)
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax), Pom Klementieff (Mantis), Elizabeth Debicki (Ayesha) e.a. | Verschijningsdatum: 2020 | Budget: +/- $200 miljoen
Dit is laatste film die we meenemen in deze reeks. Naast het vervolg op Spider-Man: Homecoming is Vol. 3 de enige film die officieel is aangekondigd. Regisseur Gunn werkt al aan het script en de film moet het verhaal van Peter Quill / Star-Lord gaan afronden. De film wordt ook gezien als de afronding van de Guardians-trilogie en de film zou de nodige personages introduceren voor de komende tien jaar.

Wat kun je van de film verwachten?
Waarschijnlijk zal Vol. 3 te dealen hebben met aardverschuiving die te weeg wordt gebracht in Avengers: Infinity War en Avengers 4. De kans lijkt groot dat de laatste film de chaos in het universum weer in een bepaalde balans brengt, zodat er een gedegen punt gezet kan worden achter het huidige MCU, maar gelijk een opening biedt naar het Marvel Cosmic Universe. Het zal er waarschijnlijk op neerkomen dat heel wat van de huidige Guardians te zien zullen, hoogstwaarschijnlijk met Adam Warlock als een belangrijk nieuw personage. Zijn komst werd aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 geteast (zie onder) en hij is door Sovereigns-leidster Ayesha in beginsel gecreëerd om de Guardians te verwoesten. Ook bestaat er een grote kans dat Nova opduikt. Dit waarschijnlijk alleen als er geen losstaande film voor het wordt gepland in de vierde fase. En dan bestaat er ook nog de situatie dat de Grandmaster en de Collector, broers, elkaar gaan ontmoeten en dat Stakar Ogord en zijn team terugkeert.

Welke Guardians-personages keren waarschijnlijk terug?

Chris Pratt als Peter Quill / Star-Lord

Zoe Saldana als Gamora

Dave Batista als Drax the Destroyer

Bradley Cooper als Rocket

Vin Diesel als Groot

Pom Klementieff als Mantis

Karen Gillan als Nebula

Elizabeth Debicki als Ayesha

Sean Gunn als Kraglin

Sylvester Stallone als Stakar Ogord en zijn Ravagers

Welke 'nieuwe' personages mogelijk te zien?

Onbekend als Adam Warlock

Onbekend als Nova

Sean Gunn als Kraglin

Jeff Goldblum als The Grandmaster

Benicio Del Toro als The Collector

Links met andere films
Naast de link met de gebeurtenissen in Vol. 2, met name de clash met de Sovereigns, zal de uitkomst van Avengers 4 impact hebben. Vol. 3 zal echter veel meer dienen als de start van het kosmische universum en veel nieuwe personages introduceren. Gunn gaf al eens aan dat er amper te voorspellen valt wat er in Vol. 3 gaat gebeuren.

Reeds verschenen beelden?
Er is nog helemaal niets visueels verschenen voor Vol. 3 Wel is er het nafilmpje van Vol. 2 waarin Ayesha haar Adam gaat ontwaken. Check deze hieronder:



NieuwsFilm

meest populair