Avengers 4 - De weg na 'Avengers: Infinity War'

Avengers 4 - De weg na 'Avengers: Infinity War'

Alles over de verwachtingen, personages en andere belangrijke dingen die je moet weten nadat je Avengers: Infinity War hebt gezien.

Ondertussen draait Avengers: Infinity War in de bioscoop. In de aanloop naar die film keken we terug naar het succesverhaal van Marvel Studios. In tien jaar tijd leverde de studio negentien films af. Maar er zijn ook al de nodige films in de maak. Dat wat we weten leggen we bloot in deze aanvullende artikelenreeks.


LET OP!!! IN DIT ARTIKEL STAAN SPOILERS VOOR AVENGERS: INFINITY WAR!!!

Bekijk de afbeelding
Avengers 4 (2018)
Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Josh Brolin (Thanos), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk) e.a. | Verschijningsdatum: 2 mei 2019 | Budget: $300-400 miljoen
Zoals te verwachten laat Infinity War (Part I) nog heel wat vragen onbeantwoord. Avengers 4 (Part II) zou een compleet andere film worden dan de voorganger en moet gezien worden als de afsluiting van de derde fase van het Marvel Cinematic Universe, maar zal ongetwijfeld ook nieuwe verhalen inluiden. Wel is duidelijk dat de film voor een aantal grote namen de laatste zal zijn. Met vast een paar originele film-Avengers.


LET OP!!! NU VOLGEN DE SPOILERS VOOR AVENGERS: INFINITY WAR!!!

Wat kun je van de film verwachten?
Voor wie Infinity War al heeft gezien, weet dat het verhaal van Thanos nog niet is afgerond. Hij heeft de helft van het universum vernietigd en daarmee ook de helft van de superhelden gedood. Maar hulp is onderweg, in de vorm van de krachtige vrouwelijke superheld Captain Marvel en Doctor Strange gaf waarschijnlijk niet zonder reden de Time Stone aan Thanos in ruil voor het leven van Iron Man. Het lijkt erop dat Avengers 4 vooral gaat inzetten op de alternatieve realiteiten. Wat wat gaat de Quantum Realm uit Ant-Man and the Wasp brengen en gaat Marvel het eigenlijk onvermijdelijke personage Death en haar Realm of Death introduceren? Zij heeft ongetwijfeld iets van de actie van Thanos gemerkt. Er bestaat ook een kans dat de in het nafilmpje van Guardians of the Galaxy Vol. 2 geïntroduceerde Adam Warlock een kijkje komt nemen, en ook Hawkeye, Ant-Man, Wasp en Valkyrie zullen naar verluidt deelnemen aan de nieuwe confrontatie - met Thanos en / of iemand anders.

Welke Infinity War personages?
Josh Brolin als Thanos
Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man
Chris Evans als Steve Rogers / Captain America
Chris Hemsworth als Thor
Mark Ruffalo als Bruce Banner / Hulk
Scarlett Johansson als Natasha Romanoff / Black Widow
Benedict Cumberbatch als Stephen Strange / Doctor Strange
Chadwick Boseman als T'Challa / Black Panther
Tom Holland als Peter Parker / Spider-Man
En nog veel meer!

Welke nieuwe / terugkerende personages?
Hiroyuki Sanada als Onbekend
Brie Larson als Carol Danvers / Captain Marvel
Jeremy Renner als Clint Barton / Hawkeye
Paul Rudd als Scott Lang / Ant-Man
Evangeline Lilly als Hope van Dyne / The Wasp
Tessa Thompson als Valkyrie
Jon Favreau als Happy Hogan
Angela Bassett als Ramonda

Links met andere films
Naast dat Avengers 4 een vervolg is op Infinity War is de kans groot dat de film zich nog meer in de ruimte afspeelt. Nebula en Iron Man bevinden zich nog op Titan, Thanos pakt zijn rust op een onbekende planeet en de andere overgebleven helden bevinden zich in Wakanda. En dan is er ook de link met Doctor Strange en zijn kracht om deuren naar andere realiteiten te openen. En wat doet Wong? Na Avengers 4 verschijnt de tweede solofilm (2019) rond Spider-Man en Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2020).

Reeds verschenen beelden?
Er is nog niets officieel verschenen voor Avengers 4. Zelfs de titel wordt nog geheim gehouden, al lijkt de kans aanwezig dat dit Avengers: Infinity Gauntlet wordt. Online zwerven de nodige foto's vanaf de set rond, maar die zorgen ongetwijfeld voor ongewenste spoilers voor het vierde deel. Hieronder een foto van de regisseurs en Marvel-art voor 10 jaar Marvel Cinematic Universe.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair