Colton Haynes verbreekt huwelijk al na zes maanden

Colton Haynes verbreekt huwelijk al na zes maanden

Schiet een pijltje door m'n hart...

Acteur Colton Haynes (Rough Night, San Andreas) en bloemist Jeff Leatham hebben volgens insiders hun huwelijk verbroken. De twee bekendheden waren slechts zes maanden met elkaar getrouwd. Ondanks dat er nog geen officiële bevestiging is, zijn de bewijzen sterk.

Op Instagram heeft Arrow-acteur Haynes namelijk al de meeste foto's van hem en Leatham verwijderd. Ook heeft hij de term 'echtgenoot' weggehaald in zijn profielbeschrijving en de achternaam van zijn ex-man weggehaald uit zijn gebruikersnaam. De laatste keer dat de twee samen in het openbaar werden gespot, was midden maart.

Haynes (29) en Leatham (46) leerden elkaar in januari vorig jaar kennen en verloofden zich al na enkele maanden. In oktober stapten de twee in het huwelijksbootje. Haynes bracht eerder deze week overigens ook nog een akoestisch nummer uit, genaamd 'Man It Sucks'. Daarin zingt de zanger onder andere over liefdesverdriet en vreemdgaan. Dat hun huwelijksbootje gezonken is, lijkt met al deze opvallende signalen haast zeker.



NieuwsFilm

meest populair