Algemeen

De broers Russo dachten eraan Marvel serie-superhelden op te laten duiken in 'Infinity War'

Het regisseursduo had graag gewerkt met meer superhelden, maar dat werd toch wat lastig...

door Wouter Drummen om 14:06 in Algemeen
Avengers: Infinity War zich barstensvol superhelden, maar de regisseurs, Joe en Anthony Russo, hebben er zelfs nog over nagedacht Marvel superhelden die in de series voorkomen toe te voegen. Met Variety hadden de broers het erover, hoe ze erop kwamen en waarom ze uiteindelijk besloten het toch niet te doen: ''''. Marvel heeft naast alle films, ook nog heel wat series; denk bijvoorbeeld maar aan Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage, om er maar een paar op te noemen.

Geen enkel van deze personages is (in recente jaren) opgedoken in een Marvel film, iets wat wel mogelijk zou zijn, aangezien de films en series zich in hetzelfde universum afspelen. De kans is dus groot dat de nieuwe series en seizoenen rekening houden met alles wat Thanos heeft gedaan. Wat vinden jullie hiervan? Vinden jullie dat de Russo's de juiste keuze hebben gemaakt of hadden jullie graag de serie-superhelden naast the Avengers en the Guardians willen zich vechten?

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Als de netfix helden zich dus in het zelfde universum bevinden dan moeten er dus ook een paar van die groep verdwenen zijn.

Rich Art

Avatar

Ach, een cameo was al een leuke handreiking naar de fans geweest. Al kan ik me inderdaad voorstellen dat de series zeker iets van het geweld van Thanos gaan ondervinden.... Misschien wordt daar meegespeeld in het derde seizoen van Daredevil?

Scheerzeep

Avatar

Ik verwacht dat de series de gebeurtenissen uit IW en A4 compleet gaan negeren. Op een paar kleine opmerkingen na, zoals "Er zijn mensen verdwenen"...

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Goov25

Avatar

Zou mooi zijn als Jessica Jones verdwenen zou zijn, zo interessant is dat personage niet.

Artificialis

Avatar

Een goede keuze, ik wil niet verplicht worden om ook nog alle Marvel tv series te gaan kijken. Wat mij betreft blijven de films en tv series strikt gescheiden. Hoewel ik de Daredevil show niet heb gezien had ik sowieso liever gewild dat ze daar gewoon films van hadden gemaakt.

Mav Damian

Avatar

Die Goov25 is blijkbaar geen grote van Jessica Jones Smiley face.

Is goed dat ze het apart hebben gehouden want ik vond echt wel vol met al die personages. Ook de Black Order mocht van mij geschrapt worden waren niet zo interessante personages.

Master Of Films

Avatar

Scheerzeep "Ik verwacht dat de series de gebeurtenissen uit IW en A4 compleet gaan negeren."
Denk het ook wel. Tot nu toe hadden ze alleen maar over "the incident of New York" oftewel Avengers 1. Wat The Hand in midden New York (tijdens de Defenders) hebben geflikt, word geen woord overgerept in de MCU films.

Volgens Serietotaal is het een ander Marvel serie die wel IW en A4 gaat "opvolgen".
Avengers: Infinity War heeft effect op 'Agents of SHIELD'

Novarellum

Avatar

@Goov25

Jaja,duidelijk

esteban

Avatar

Goed dat dit niet gebeurde. Een cameo van een filmpersonage in de serie, tot daar aan toe. Maar omgekeerd liever niet.

ISIM

Avatar

Was wel leuk geweest dat op het eind je Hells Kitchen zag en personages zag verdwijnen. Zie het wel als een gemiste kans.

Colruiter

Avatar

Het was leuk geweest, maar één van de beste beslissingen van de Russo's was om de actie slechts heel tijdelijk te laten afspelen voor de ogen van de wereldse media. Hadden ze dat niet gedaan dan hadden ze bijv. ook het militaire aspect er moeten aan toevoegen, nu hoefden ze geen redenen te verzinnen waarom de wereld nauwelijks op de hoogte is van de dreiging inclusief de serie-superhelden.

Grendizer

Avatar

Maar in Marvel Agents of Shield (S5E20) werd er wel vermeld dat Thanos op aarde was aangekomen.

Frietgezicht

Avatar

Wat ISIM zegt. Maar niet het einde want dat was beperkt tot karakters die we de hele film door zagen(en dat maakte het meer persoonlijk) maar in een aftercredit scene(nu was er toch maar eentje) 1 van de netflix helden te laten verdwijnen had denk ik wel een kick gegeven in het publiek.

Moet zeggen dat ik na teleurstellende Defenders en seizoen 2 van Jessica Jones(zit bij afl 8 ofzo maar kom er gewoon niet doorheen,wat een bagger) een beetje uitgekeken raak op die series. The Punisher bied nog wat hoop.

Sunspot

Avatar

Is al druk genoeg, eventueel gewoon een cameo op het slagveld of zo zou wel leuk zijn voor de fans.

Ik kijk die series niet, dus mis het sowieso niet.

ridjieddo

Avatar

@Friet, ik leef met je mee, Defenders viel zwaar tegen (ik had meer sci-fi en grote vechtersbazen verwacht evenals personage van Sigourney Weaver) en Jessica Jones S2 ging echt nergens over. Kwam niet eens in de buurt van het niveau van S1. The Punisher haalt het gemiddelde weer omhoog, topserie.
@Sunspot: S1 en S2 van Daredevil, S1 Jessica Jones, S1 Luke Cage en The Punisher zijn echte aanraders!! Ik weet zeker dat je ze leuk zal vinden!! Iron Fist en Defenders waren een paar episodes leuk maar verder teleurstellend ondermaats en Jessica Jones S2 is eigenlijk gewoon kudt.

Rutherford

Avatar

Daredevil seizoen 1 is het beste wat Marvel gemaakt heeft, seizoen 2 was ook goed te pruimen. Zou heel graag Kingpin zien opduiken in een Spidey film.

Frietgezicht

Avatar

^ Is het nog de moeite Jessica Jones af te kijken want ik heb er eigenlijk geen puf meer voor.
Ik heb eerlijk gezegd ook na 8 afleveringen ong ook nog geen idee wie de badguy is,ze hangt wat met dr moeder rond enz,pff niet om doorheen te komen.


En je bent trouwens wel erg positief hoor tegenover Sunspot.

Daredevil seiz 1 en 2 en The Punisher ben ik met je eens. Jessica seizoen 1 is ok maar teveel afleveringen en de meningen verschillen erg over die serie(dus ik zal dr maar niet zeker van zijn dat Sunspot het top zal vinden)


Luke Cage is goed tot de dood van een bepaald personage(ik spoil niks maar je weet wel wie) en daarna zakt het onwijs in naar een matig niveau.

Ben erg benieuwd naar Daredevil seizoen 3 want als die ook al tegenvalt zijn ze het aardig aan het verzieken. En Daredevil moest het toch hebben van de Kingpin(die steelt seizoen 1) en Punisher (hij en Elektra geven seiz 2 een boost)

Daredevil zelf bied te weinig om een seizoen memorabel te maken.

benjamin

Avatar

Seizoen 2 van Daredevil vond ik anderzijds toch ook al van wisselende kwaliteit. Seizoen 1 en Jessica Jones (s1) vond ik goed, de rest eigenlijk niet meer gezien en de reacties (zeker op Iron Fist en The Defenders) geven niet veel goesting me er nog aan te wagen.

Wat Infinity War betreft: misschien had het een aardige cameo geweest maar meer dan dat was echt niet nodig geweest.

Master Of Films

Avatar

Over Luke Cage gesproken, eigenlijk zit daar tegen wat tegenstrijdigheid in ivm Alfre Woodard. In dat zelfde jaar was ze ook in een belangrijke MCU film te zien.
Maar ach als je Don Cheadle & Mark Ruffalo rollen laat overnemen in de (al bestaande) MCU, dan kan dit er ook wel bij.

ridjieddo

Avatar

@Friet: ok dan pas ik 'm aan voor Sunspot. Wat JJ s02 betreft: stop maar, er is eigenlijk geen villain, de enige die er enigszins in de buurt komt is de moeder, maar niks komt echt goed uit de verf itt seizoen 1.
Sunspot: s1 en s2 Daredevil (de helft) en The Punisher zijn 100% aanraders!!! Luke Cage en Jessica Jones zijn de meningen over verdeeld, ik vind ze bijvoorbeeld heel sterk, anderen wat minder.

Frietgezicht

Avatar

Haha dat is al beter,mocht die het kijken ging die er in met zoveel hoge verwachtingen dat het alleen maar tegen kon vallen haha.

Goov25

Avatar

Goov25 " too much"

Holy shit, zie dit nu pas. Sorry jongens, iets mis gegaan hier. Was uiteraard niet de bedoeling.

jimb

Avatar

Ik vond alle series op Netflix goed te hebben, er zitten af en toe wat kleine dipjes in, maar voor mij niet zo storend. De kwaliteit blijft 100x beter dan de series van de concurent, en ook Agents of Shield haalt naar mijn mening nog steeds niet de kwaliteit van de Netflix series (daar zitten pas grote dips in, maar de laatste seizoenen zijn wel al beter).

Colruiter

Avatar

Beste Marvel-serie is ongetwijfeld Agents of Shield, en het is ook de enige serie die een plaatsje verdient in de Avengers-films, alleen al met de Inhumans, die perfect aansluiten bij de idee van Scarlet Witch. Quake kan zonder problemen een Avenger zijn, misschien een idee voor de toekomst.

Sunspot

Avatar

@ridjieddo

ja, geloof je, maar ben al beizg met top series, neemt al te veel tijd in beslag, dan de films er ook nog bij natuurlijk :D.

NieuwsFilm

meest populair