Geen nieuwe hybride dino's in 'Jurassic World 3'

Geen nieuwe hybride dino's in 'Jurassic World 3'

Nee, de franchise gaat terug naar de basis.

De derde Jurassic World-film krijgt als eerste in de nieuwe reeks geen nieuwe hybride dinosaurussen. In Jurassic World werd begonnen met de introductie van extreem gevaarlijke hybrides als de Indominus Rex (hoewel natuurlijk zelfs in Jurassic Park het DNA van alle dinosaurussen bestond dat van meerdere diersoorten). Dat wordt voortgezet met Jurassic World: Fallen Kingdom, als we de Indoraptor ontmoeten.

Nu stelt Colin Trevorrow, die de franchise met succes herlanceerde, dat de Indoraptor de laatste van die hybride monsters is. Dat vertelde Trevorrow tijdens een interview met Total Film. Ook kijkt hij ernaar uit om terug naar de basis van de franchise te gaan met de volgende film in de reeks. "Ik kijk ernaar uit, om in de derde film terug te keren naar het paleontologische, de wilde dieren en de echte aard van de dinosaurussen."

Het is niet de eerste keer dat Trevorrow op dit soort manier naar de derde film refereert. Eerder al omschreef hij de film als een wetenschappelijke thriller, die terugkeerde naar de wortels van de franchise. Dat wordt heel anders dan Fallen Kingdom, die begint als een rampenfilm en verwordt tot horror.

Vanaf 7 juni draait Fallen Kingdom in de bioscoop. Jurassic World 3 staat gepland voor 2021.



NieuwsFilm

meest populair