Melissa McCarthy heeft medelijden met de internettrollen die haar lastigvallen

Melissa McCarthy heeft medelijden met de internettrollen die haar lastigvallen

"Ik zal nooit iets kunnen veranderen door te zitten brullen vanuit mijn woonkamer!"

Je zou denken dat celebrities geen goed woord over hebben voor de internettrollen die hun dagelijkse met vele spamberichten lastiggevallen, maar dat is in ieder geval niet het geval bij actrice Melissa McCarthy (Life of the Party, Ghostbusters) . Zij heeft een positieve instelling tegenover de hatende trollen, zo vertelt ze in een interview met People.

"Gek genoeg word ik niet boos op hen, maar heb ik altijd de hoop dat ze ooit op een dag iemand zullen ontmoeten waarmee ze goed kunnen praten en lachen", zegt McCarthy in het interview met het blad People. "Ik hoop gewoon dat die persoon ook wat lol in het leven zal gaan vinden".

McCarthy vervolgt: "Je zult nooit iets gaan veranderen vanuit je huiskamertje door maar te roepen". Volgens de 47-jarige actrice en grappenmaakster gebruikt ze de goede mensen om haar heen als norm en dat leert ze ook aan haar kinderen. "Als iemand gemeen doet dan is diegene vast niet gelukkig. Je roept niet op een vrolijk moment tegen iemand dat hij een gek is, dan doe je juist positief".



NieuwsFilm

meest populair