Vanessa Hudgens en schattige honden in komische trailer 'Dog Days'

Vanessa Hudgens en schattige honden in komische trailer 'Dog Days'

Woof, woof!

Dierenvrienden zullen aan hun trekken komen met de eerste bewegende beelden van het vrolijke Dog Days, een komedie over harige viervoeters en hun baasjes. Deze is gemaakt door komiek Ken Marino - zijn tweede speelfilm - die naar het schrijfwerk filmde van Elissa Matsueda en Erica Oyama. In de hoofdrollen zien we o.a. Vanessa Hudgens, Finn Wolfhard, Nina Dobrev, Eva Longoria, Jon Bass en Adam Pally.

Dog Days volgt meerdere hondenliefhebbers in Los Angeles die met elkaar in aanraking komen. Zo organiseert Elizabeth een verjaardagsfeestje voor haar hond, is Garrett - de eigenaar van een hondenasiel - verliefd op een vermoeide koffiedame en tracht pizzakoerier Tyler iemand te helpen met het vinden van een hond. Overigens moet huismoeder Grace de uitbreiding van haar familie accepteren wanneer haar geadopteerde dochter opeens thuiskomt met een blaffer.


De productie van Dog Days was in handen van LD Entertainment (The Grey, The Zookeeper's Wife). Zij zullen de komedie eveneens uitbrengen. Wanneer dat in Nederland gebeurt is niet onthuld. Amerikanen kunnen in ieder geval gezamenlijk naar de bioscoop gaan vanaf 10 augustus. Bekijk hieronder ook een viertal posters.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair