Chris Evans tekent voor nieuwe blockbuster Neill Blomkamp

Chris Evans tekent voor nieuwe blockbuster Neill Blomkamp

Greenland draait om een natuurramp.

Neill Blomkamp heeft een hoofdpersoon gevonden voor zijn aankomende rampenfilm Greenland. Niemand minder dan Chris Evans zal de hoofdrol gaan spelen, waarmee hij een nieuwe blockbuster gevonden heeft om in te spelen, nu met Avengers 4 zijn MCU-rol tot een einde komt.

De thriller van Blomkamp draait om een man die aan het hoofd van een familie staat; samen proberen ze te overleven in een allesverwoestende natuurlijke ramp. Volgens David Kosse, de baas van distributeur STX International, heeft de film het allemaal:

"Greenland is het type hoogst commerciële genre waar Neill Blomkamp doet waar hij het best in is: een slim, fris, conceptueel narratief vertellen in een wereld die we makkelijk kunnen herkennen. We voelen ons heel erg aangetrokken tot deze talent gedreven, breed uitgebrachte bioscooptitel die zo goed past bij het STX-merk."

Details zijn er helaas verder niet echt, al weten we dat de film van Blomkamp om een natuurramp draait die de hele wereld zal treffen. Vermoedelijk zal er ook - en dat baseren we op voorgaande films van Blomkamp - sociaal commentaar in de film zitten. Een releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair