Jessica Alba doneert 1.5 miljoen luiers op Moederdag

Jessica Alba doneert 1.5 miljoen luiers op Moederdag

Wat een mooie liefdadigheidsactie!

Actrice Jessica Alba (Fantastic Four, Baby, Baby, Baby) heeft meer dan één miljoen luiers gedoneerd op Moederdag aan een stichting die arme moeders ondersteunt. Dit deed ze namens The Honest Company, het bedrijf waar ze mede-eigenaar van is en dat gezondere en veiligere verzorgingsproducten voor kinderen aanbiedt.

Wegens Moederdag heeft Hollywoodster Jessica Alba met haar The Honest Company zo'n 1.5 miljoen luiers gedoneerd aan Baby2Baby, een Amerikaanse stichting die kinderen uit arme gezinnen voorziet in hun basisbehoeften, zoals schone luiers en kleding. Ook zal het bedrijf andere verzorgingsitems schenken aan ruim zeshonderd arme gezinnen.

Volgens Alba is de samenwerking met Baby2Baby logisch. "Wij (The Honest Company, red.) willen mensen helpen bij het kunnen leven van een gezond en gelukkig leven. Een moeder zou nooit hoeven moeten kiezen tussen het voeden van haar kinderen of het kopen van luiers", zegt Alba in een statement. De 37-jarige actrice is zelf ook moeder van drie kinderen.



NieuwsFilm

meest populair