Team Cruise op posters 'Mission: Impossible - Fallout'!

Team Cruise op posters 'Mission: Impossible - Fallout'!

Sommige missies zijn geen keuze.

Deze zomer is het tijd voor de zesde Mission: Impossible-film en dit keer draagt de film de titel Mission: Impossible - Fallout. Uiteraard zijn de bekende gezichten weer van de partij en ook zij zijn naast hoofdrolspeler Tom Cruise te zien op onderstaande nieuwe poster. De tweede trailer is aangekondigd voor later deze week.

Bekijk de afbeelding
Op het bovenstaande affiche zien we naast Cruise's Ethan Hunt ook de bekende personages Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), Benji Dunn (Simon Pegg), Alan Hunley (Alec Baldwin) en Luther Stickell (Ving Rhames). Nieuwe gezichten op de poster en in M:I - Fallout zijn van Henry Cavill als August Walker en het nog onbekende personage van Angela Bassett.

Overigens hebben ook Michelle Monaghan (Julia), Sean Harris (Solomon Lane), Wes Bentley en Vanessa Kirby rollen in de film van Mission: Impossible - Rogue Nation-regisseur Christopher McQuarrie. Hieronder nog een tweede affiche:

Bekijk de afbeelding
Mission: Impossible - Fallout staat gepland om op 2 augustus in première te gaan op de Nederlandse bioscoopschermen. De eerdere trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair