Eerste beelden 'Suspiria' remake onthullen Dakota Johnson

Eerste beelden 'Suspiria' remake onthullen Dakota Johnson

In enge dansschool, net als in het origineel.

Amazon Studios heeft de eerste beelden uit Suspiria (2018) uitgegeven, met Dakota Johnson. Suspiria is de remake van de gelijknamige klassieke horrorfilm uit 1977 van Dario Argento. De nieuwe film wordt gemaakt door de eveneens Italiaanse regisseur Luca Guadagnino, die afgelopen jaar groot succes had met de arthouse-hit Call Me By Your Name.

In de eerste twee foto's die van de film zijn vrijgegeven zien we Dakota Johnson als jonge danseres in een enge dansschool:


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Dakota Johnson speelt een jonge Amerikaanse danseres die arriveert bij een prestigieuze, wereldberoemde dansschool, waar zij een mysterieuze. duistere situatie aantreft. De artistieke directeur (Tilda Swinton), de nieuwe danseres en een rouwende psychotherapeut (gespeeld door echte Duitse psycholoog Lutz Ebersdorf) raken verstrikt, in een bloederige, zuchtende nachtmerrie.

Ondanks dat Luca Guadagnino bekend staat om zijn sfeervolle, beeldende films (onder andere ook dankzij cinematograaf Sayombhu Mukdeeprom (die ook bekend is van zijn werk met Miguel Gomes en Apichatpong Weerasethakul), heeft Dario Argento aangegeven dat het hem een zinloos project lijkt, omdat het de unieke sfeer is die de film bijzonder maakt, en die nabootsen levert een zinloze kopie op terwijl een film die een andere richting inslaat niet Suspiria zou moeten heten.



NieuwsFilm

meest populair