Video

Doodsprong van Tom Cruise in trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!

De Halo-sprong in beeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 00:18 in Video
Paramount Pictures heeft de tweede trailer online gezet voor de zesde Mission: Impossible-film Mission: Impossible - Fallout. De film zal meerdere actiescènes bevatten en één daarvan is extreem spectaculair. Hoofdrolspeler Tom Cruise springt namelijk uit een vliegtuig op een ongekende hoogte. Check de spectaculaire beelden hieronder!

Zoals bekend voert Cruise zijn stunts zelf uit. De doodsrpong uit het vliegtuig wordt al jaren geteast door zowel Cruise als regisseur Christopher McQuarrie. In de trailer zie je hoe de "HALO sprong" eruit zal gaan zien. Cruise's personage maakt de sprong om het leven te redden van August Walker, het personage van nieuwkomer Henry Cavill.

De scène is al deels vertoond tijdens het recente CinemaCon en - spoiler - daaruit bleek dat het niet blijft bij de sprong. In de lucht wordt Cruise getroffen door de bliksem (ongetwijfeld niet echt) en als hij bijkomt heeft hij nog drie minuten om Walker te redden.


Andere personages in Fallout zijn Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), Benji Dunn (Simon Pegg), Alan Hunley (Alec Baldwin), Luther Stickell (Ving Rhames), Julia (Michelle Monaghan), Solomon Lane (Sean Harris) en de nog onbekende personages van Angela Bassett, Wes Bentley en Vanessa Kirby.

Mission: Impossible - Fallout staat gepland om op 2 augustus in première te gaan. Voor de liefhebbers ook in 3D (IMAX). Hieronder een nieuwe foto van Cavills besnorde August Walker en Peggs Benji.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YadMedia

Avatar

Een van de beste franchises. Mede door cruise. Cant wait.

Jacobatje

Avatar

Ow ik kan echt niet meer wachten op deze film ! Ren sneller Tom, ren sneller :P. En ik denk dat dit de trouwens de stunt is waar Cruise jaren voor heeft getraind.

Mav Damian

Avatar

Yoooo deze trailer ziet er ook top uit, maar ik heb het gevoel dat dit meer als een achtervolging/ overleven film is dan een Mission Impossible film. Ik kan me vergissen. Was Ethan Hunt niet getrouwd met haar in de derde MI film want je ziet dat hij gaat trouwen?
Ook voet dit echt wel als een vervolg op Rouge Nation.

Robbepost

Avatar

2-8-2018 duurt nog erg lang........

ThomasOMalley

Avatar

YadMedia "Een van de beste franchises. Mede door cruise. Cant wait."
Dit.

Nature

Avatar

Toffe trailer, lijkt me een goede film.

pmw84

Avatar

Heftiiiiiiiiiiiig

Uit de trailer kan ik misschien zeggen dat deel 6 de beste tot nu is. Maar eerst zien dan geloven

Mijn top 5 MI:
- 4
- 5
- 1
- 2
- 3 (aller slechtste uit de hele reeks)

Hyenas

Avatar

Auuuuuwhoer wat een trailer. Fantastisch. Na Ghost Protocol is deze franchise echt fantastisch

nieuwslaatste nieuws