Doodsprong van Tom Cruise in trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!

Doodsprong van Tom Cruise in trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!

De Halo-sprong in beeld.

Paramount Pictures heeft de tweede trailer online gezet voor de zesde Mission: Impossible-film Mission: Impossible - Fallout. De film zal meerdere actiescènes bevatten en één daarvan is extreem spectaculair. Hoofdrolspeler Tom Cruise springt namelijk uit een vliegtuig op een ongekende hoogte. Check de spectaculaire beelden hieronder!

Zoals bekend voert Cruise zijn stunts zelf uit. De doodsrpong uit het vliegtuig wordt al jaren geteast door zowel Cruise als regisseur Christopher McQuarrie. In de trailer zie je hoe de "HALO sprong" eruit zal gaan zien. Cruise's personage maakt de sprong om het leven te redden van August Walker, het personage van nieuwkomer Henry Cavill.

De scène is al deels vertoond tijdens het recente CinemaCon en - spoiler - daaruit bleek dat het niet blijft bij de sprong. In de lucht wordt Cruise getroffen door de bliksem (ongetwijfeld niet echt) en als hij bijkomt heeft hij nog drie minuten om Walker te redden.


Andere personages in Fallout zijn Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), Benji Dunn (Simon Pegg), Alan Hunley (Alec Baldwin), Luther Stickell (Ving Rhames), Julia (Michelle Monaghan), Solomon Lane (Sean Harris) en de nog onbekende personages van Angela Bassett, Wes Bentley en Vanessa Kirby.

Mission: Impossible - Fallout staat gepland om op 2 augustus in première te gaan. Voor de liefhebbers ook in 3D (IMAX). Hieronder een nieuwe foto van Cavills besnorde August Walker en Peggs Benji.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair