Celebrity

Regisseur Bryan Fuller vindt de 'Bohemian Rapsody' trailer maar niks

Freddy Mercury anders afgeschilderd dan hij werkelijk was?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 06:00 in Celebrity
De trailer van de film Bohemian Rapsody verscheen kort geleden op het internet; de film, die gaat over de wereldberoemde muziekgroep Queen, kijkt naar hun opkomst in de jaren zeventig en hun populariteit. De trailer werd eigenlijk overal wel goed onthaald, maar regisseur Bryan Fuller (voornamelijk bekend van de serie Hannibal) liet weten de trailer maar niks te vinden en wel om de volgende reden: volgens hem laat de trailer niet zien dat zanger Freddy Mercury ook seksuele relaties had met mannen.

Zo zegt Fuller: ''Is niemand anders geïrriteerd vanwege het feit dat de Bohemian Rapsody trailer de homoseksuele/biseksuele superstar Freddy Mercury laat flirten en sjansen met een vrouw, maar geen enkele keer intiem met een man toont?'' Ook liet Fuller zich negatief uit over de samenvatting van de trailer die werd vrijgeven door 20th Century Fox. Fox zei namelijk dat Mercury leed aan een 'levensbedreigende ziekte' maar vermeldde daarbij niet dat het om AIDS ging. Ook hier was Fuller het niet mee eens:

''Kom op 20th Century Fox. Ja, Mercury leed aan een levensbedreigende ziekte, maar waarom zeggen jullie niet dat het AIDS was? Dat omdat hij seks had met andere mannen. Dat mag gerust gezegd worden''. De film heeft dan ook heel wat moeilijkheden gekend; het maken van de film was ook lang niet gemakkelijk. De originele regisseur, Bryan Singer, viel in ongenade en werd uiteindelijk ontslagen, maar ook hoofdrolspeler Sacha Baron Cohen verliet het project, werd vervangen door Ben Whishaw die daarna eveens vertrok. Schijnbaar konden beide acteurs het niet goed vinden met de overgebleven bandleden, die volgens de acteurs een 'ander verhaal wilden vertellen dan het echte'.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Flirt hij met een vrouw in de trailer? Dat is mij niet opgevallen en ik heb de trailer al 5/6 keer gezien. Ten tweede had hij een relatie met een vrouw in de jaren zeventig.

GreenHornet

Avatar

klopt het dus dat Freddy sterft in het midden van de film.

Marklar

Avatar

het is wat, hij zoent niet met een man in de trailer. Tijd om de straat op te gaan en te protesteren, zo kan het niet langer

nieuwslaatste nieuws

meest populair