Algemeen

Teaserposter 'John Wick 3: Parabellum' hint naar terugkeer Baba Yaga

John Wick is er over een jaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:42 in Algemeen
Hieronder zie je een geanimeerde motion poster die ons duidelijk maakt dat de derde film rond Keanu Reeves' John Wick over exact een jaar verschijnt. De titel lijkt John Wick 3: Parabellum te worden. Althans, dat meldt de IMDb.

In het derde deel zal John Wick de buit zijn, aangezien er een flinke prijs op zijn hoofd staat. In het tweede deel John Wick: Chapter 2 brak hij de gouden regel van het Continental Hotel, geleid door Ian McShane's Winston. Hij doodde daar namelijk zijn tegenstander. Nu is zijn leven $14 miljoen waard en dat betekent dat er flink op Wick gejaagd zal worden.

Maar John Wick heet niet voor niets Baba Yaga en hij zal de strijd aangaan. Daarbij moet John publieke diensten gebruiken om in leven te blijven, terwijl hij zich een weg vecht én moordt door de stad New York.

De film van regisseur Chad Stahelski staat gepland voor 16 mei 2019. De motion poster hieronder.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Keanu Reeves is terug :)

Mav Damian

Avatar

Yes! Nu hopen maar dat dit het niveau van deel 1 als deel 2 houdt.

Goov25

Avatar

FT had het eerder over 14 miljard ja. Als ik hier het 1 en ander over de film lees lees ik dat de oorspronkelijke prijs op John's hoofd (7 miljoen) verdubbeld werd en globaal ging, dat maakt het dan dus toch 14 miljoen.

Civilian Supreme

Avatar

Gisteren weer even 1 en 2 gekeken. Goede films, jammer als het na 3 films eindigt. Maar ja, Wick wil er hoe dan ook mee stoppen dus valt er ook niet zoveel meer te vertellen.

Angelo1979

Avatar

Hoop dat het een mooie afsluiting wordt van de trilogie.

Deze ga ik zekers te weten in de bioscoop checken.

Ben benieuwd of ie net zo bruut wordt als deel 1 & 2, maar dat zal denk ik wel goed komen.

Decepticon

Avatar

Ja leuke motion poster, maar doe er dan ook wat bloedrood bij in.

Ik kijk er weer naar uit, Chad Stahelski is tot nu een betere regisseur dan David Leitch.

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik kijk er weer naar uit, Chad Stahelski is tot nu een betere regisseur dan David Leitch."
In welk opzicht? Ik zou juist denken dat Leitch zich meer lijkt te bewijzen de laatste tijd.

Mav Damian

Avatar

Leitch heeft al twee verschillende films gemaakt een spionage film en een anti-superheldenfilm die bij het meeste publiek als critici in de smaak vallen.

Stahelski heeft alleen maar twee John Wick films gemaakt en de derde moet er nog aankomen. Voorlopig hebben we nog niks anders van hem gezien.
Eerst zien wat Stahelski nog kan doen. Persoonlijk vind ik beide regisseurs prima.

ThomasOMalley

Avatar

^Twee verschillende films waarvan er één niet goed geregisseerd is (op een enkele fantastische actiescène na) en een vervolg op een film waarvan hij de formule gewoon kan kopiëren.
Ik heb er alle vertrouwen in dat Deadpool 2 naar verwachting zal zijn, maar om Leitch nou te prijzen om zijn variatie is onterecht vind ik.

benjamin

Avatar

Misschien nog voor de volledigheid zeggen dat wat Mav Damian zegt ook exact is waarom ik de indruk krijgt dat Leitch zich toch (voorlopig) meer lijkt te bewijzen dan Stahelski.

ThomasOMalley

Avatar

^Mag ik dan aannemen dat jullie Atomic Blonde en Deadpool 2 goede films vinden?

Ik kan over de tweede niets zeggen, ik heb Deadpool 2 zelf nog niet gezien.

Decepticon

Avatar

Leitch lijkt zich idd meer te bewijzen, omdat hem die kansen gegeven werden en Stahelski voor de John Wick vervolgen koos, maar dat lukt Leitch imho dus niet echt.

Atomic Blonde heeft wat goede vecht scènes en een goede 80's soundtrack, maar de film staat zwaar in de schaduw van John Wick Chapter 2 en 1 uiteraard.
En Deadpool 2 is imo ook ondermaats, de formule van de eerste Deadpool wordt idd grotendeels gekopieerd. Leuke film, maar imo bij lange na niet zo goed als de eerste Deadpool. Het gemis van zowel regisseur Tim Miller als onze Tom Holkenborg is heel erg voelbaar en de film heeft een zwakker script.

Dus imho heeft Leitch zich nog niet bewezen en is Stahelski imo de betere regisseur.

benjamin

Avatar

ThomasOMalley "Mag ik dan aannemen dat jullie Atomic Blonde en Deadpool 2 goede films vinden"
Deadpool 2 wel, Atomic Blonde (nog) niet gezien maar dacht dat die ook niet gigantisch verkeerd ontvangen was. Wil ook voor een goed begrip niet de veelzijdigheid van Leitch overdrijven, maar hij lijkt toch wat dat betreft al wat meer bewezen te hebben dan Stahelski.

nieuwslaatste nieuws

meest populair