Keanu Reeves & Winona Ryder mopperen in trailer 'Destination Wedding'

Keanu Reeves & Winona Ryder mopperen in trailer 'Destination Wedding'

Een trouwerij bezoeken is kennelijk zo leuk nog niet.

De onderstaande trailer van het komische Destination Wedding toont de volgende samenwerking tussen acteurs Keanu Reeves en Winona Ryder. Beiden speelden eerder in Bram Stoker's Dracula en A Scanner Darkly. Deze romantische komedie komt uit de geest van Victor Levin en is zijn tweede film. Eerder maakte hij 5 to 7 met Anton Yelchin.

Woorden zoals 'ongelukkig' en 'onaangenaam' worden dikwijls toegepast wanneer mensen over Frank en Lindsay praten. Toch worden ze allebei uitgenodigd om naar een bruiloft te komen. Het zijn praktisch paria's met vervelende gewoontes. Ze schrikken al snel alle andere gasten af, alhoewel ze het met elkaar lijken uit te houden. Na hun ontmoeting kunnen Frank en Lindsay niet stoppen met het beledigen van elkaar. Zouden ze beiden gelijk hebben? Of schuilt er toch een vorm van liefde achter hun pijnlijk taalgebruik?


Deze augustus wordt Destination Wedding gelimiteerd uitgebracht door distributeur Regatta. De maand daarop moet de komedie ook in Nederland uitkomen. Achter de productie schuilen ondernemingen als The Fyzz Facility en Service Fish. Wie heeft interesse?

NieuwsFilm

meest populair