Bekijk nu de helicopterstunt van Tom Cruise in Mission: Impossible - Fallout in 360°!

Kijk helemaal in de rondte in en om de helicopter tijdens Cruise's stunt!

Elke nieuwe Mission: Impossible-film heeft een nieuwe, absurde, onmogelijk lijkende stunt, uitgevoerd door Tom Cruise zelf. De alweer zesde film, Mission: Impossible - Fallout lijkt daarop geen uitzondering te vormen.

Veel van de marketing en discussie draait dit keer om een stunt van Cruise waarbij hij van één gebouw naar het andere springt, en daarbij een nare verwonding opliep. Maar ondanks die verwonding is dat mogelijk slechts de op één na gevaarlijkste en indrukwekkendste stunt van de film.

Cruise deed een gevaarlijke helicopterstunt geheel zelf, en nu kunnen we via 360° videos dat helemaal bekijken vanuit alle mogelijke hoeken. In de hieronder staande video's kun je met de muis de camera helemaal rond draaien. We kunnen zo onder andere zien dat Cruise de helicopter zelf bestuurt, waar hij maandenlang voor trainde, terwijl als we de camera draaien we kunnen zien wat hij ziet tijdens het vliegen.







En we kunnen vanaf een camera onder de helictopter Cruise zien hangen en naar beneden zien vallen, plus een stukje van de schietscène vanuit de helicopter tussen Cruise en Henry Cavill:







NieuwsFilm

meest populair