Algemeen

Bradley Cooper misschien naast Clint Eastwood in misdaaddrama 'The Mule'

De heren werkten eerder aan 'American Sniper.'

door Rik Timmer om 12:06 in Algemeen
Clint Eastwood's volgende regieklus The Mule is mogelijk een nieuw castlid rijker. De filmmaker is zelf van plan om de titelrol op zich te nemen. Nu is uitgekomen door Variety dat Bradley Cooper onderhandelingen voert om ook op te treden. Het zou de volgende samenwerking zijn voor de twee heren, die eerder het succesvolle American Sniper maakten.

The Mule is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 2014 van het New York Times Magazine. Zij onthulden hoe ene Leo Sharp drugs vervoerde voor het Mexicaanse kartel Sinaloa. Op het eerste gezicht misschien niet zo bijzonder, maar toen Sharp voor hen werkte was hij 90 jaar oud. Daarnaast stond hij bekend als een prijswinnend tuinbouwkundige en een onderscheiden veteraan die tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft gevochten.

Toen hij in de Amerikaanse staat Michigan rondreed met cocaïne ter waarde van 3 miljoen dollar, werd hij opgepakt door de DEA. Sharp hoefde maar drie jaar in de bak door te brengen, omdat zijn advocaat beweerde dat zijn cliënt het verkeerde pad opgegaan was vanwege de ziekte van Alzheimer. Mochten de gesprekken positief verlopen, dan is het de bedoeling dat Cooper in de huid van de DEA-agent kruipt die Sharp heeft gearresteerd.

Het schrijfwerk van The Mule is verzorgd door Nick Schenk en Dave Holstein. De eerstgenoemde werkte voorheen al met Eastwood aan Gran Torino. Holstein is vooral bekend van komedieseries zoals I'm Dying Up Here en Weeds. De productie van het misdaaddrama is in handen van Warner Bros. en Imperative Entertainment. Voor Eastwood wordt het zijn eerste acteerrol sinds Trouble with the Curve uit 2012.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelo1979

Avatar

Te gek!

Clint staat meestal wel garant voor een goede film en weg kijk plezier.

Ben benieuwd.

Khalidmocro

Avatar

Idd angelo1979 films van hem zijn altijd wel een kijkbeurt waard

nieuwslaatste nieuws

meest populair