Jake Gyllenhaal als Mysterio in vervolg 'Spider-Man: Homecoming'?

Jake Gyllenhaal als Mysterio in vervolg 'Spider-Man: Homecoming'?

En Michael Keaton terug als The Vulture.

Acteur Jake Gyllenhaal is de afgelopen jaren al met heel wat rollen in superheldenfilms in verband gebracht. Onlangs werd hij nog gezien als de opvolger van Ben Affleck als Batman. Nu blijkt dat hij hoogstwaarschijnlijk te zien zal zijn in de volgende Spider-Man film. Waarschijnlijk naast Adrian Toomes a.k.a. The Vulture, aangezien Michael Keaton in die rol terugkeert!

Gyllenhaal is volgens Deadline in gesprek om de rol van de slechterik Mysterio te spelen in het volgend jaar te verschijnen vervolg op Spider-Man: Homecoming, van de studio's Sony Pictures en Marvel Studios.

Mysterio wordt al jaren gekoppeld aan een live-action debuut, maar lijkt het er dus ook van te gaan komen. En er moeten nog meer grote namen aangetrokken worden, aangezien regisseur Jon Watts op zoek zou zijn naar zowel acteurs als actrices voor hoofdrollen. Het lijkt er dus op dat de Sinister Six zijn intreden zal doen, aangezien in deel 1 al Scorpion / Mac Gargan (Michael Mando) werd geteast in het nafilmpje.

Homecoming 2 moet zich wereldwijd gaan afspelen en Tom Holland keert uiteraard terug als Peter Parker a.k.a. Spider-Man. De film staat al enige tijd gepland 4 juli 2019.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair