Algemeen

Hoe [???] reageerde op zijn schokkende einde in 'Avengers: Infinity War'

Hij wist helemaal van niets.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:01 in Algemeen
Mocht je Avengers: Infinity War nog niet hebben gezien dan tref je hieronder uiteraard spoilers voor de film aan. Zeker het schokkende einde.


Tijdens Wizard World Philadelphia (via Screenrant) heeft Sebastian Stan onthuld hoe hij erachter kwam wat zijn personage overkomt aan het einde van Avengers: Infinity War. Het blijkt dat hij er op de set achterkwam en dit kwam nogal als een schok voor de acteur die de rol van James "Bucky" Barnes / Winter Soldier a.k.a. White Wolf al speelt sinds The First Avenger uit 2011.

"Ik herinner me de dag op de set en James Young, mijn stuntman bij deze film, kwam naar me toe en vertelde me wat er ging gebeuren," aldus Stan die enkel "Oh. OK." kon zeggen.

Om meer duidelijkheid te verkrijgen stapte Stan vervolgens op co-regisseur Anthony Russo af en hij vroeg om opheldering. "Ik was van, 'misschien is dit het wel'. En ik herinner me dat Anthony met iedereen sprak, en ik zei iets van 'Anthony, ga ik euuhh.. Is dit het?' En hij was van 'Nee, nou ja, weet je, misschien. Maar niet echt. Maar, ik weet het niet.' Dus zo ging die dag zo ongeveer."

Bucky is één van de personages die na het knippen met de vingers van Thanos in de lucht opgaat. Veel van die personages lijken terug te gaan keren in Avengers 4, welke begin mei 2019 verschijnt.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

zo schokkend vond ik t einde niet.

Maar krijgen we ook nog een artikel dat Groot toen hij verdween 'Papa' zei?

Robbepost

Avatar

En hij was van 'Nee, nou ja, weet je, misschien. Maar niet echt. Maar, ik weet het niet.

Nee lekker helder.....

d3c3pticon0608

Avatar

Jezus... wordt nu wel echt een beetje Avengers nieuws moe...

Gaan we nu een heel jaar elk niets zeggende detail uit die film vergroten. Net zolang tot we weer kunnen gaan herkauwen op de nieuwe trailer voor Avengers 4, en elk nietszeggende detail wat daar in zit..

Heel vreemd misschien maar er is zowaar meer film op de wereld dan Avengers of SOLO. Richt je peilen is op actueel film nieuws en niet dat herkauwen op films die al een maand draaien... Of op hoe een acteur zag hoe zijn vader zijn oom dood maakte (want nu gaat iedereen naar Solo om te zien hoe kapot alden ehrenreich is, na dat schokkende nieuws uit zijn jeugd)...

Frietgezicht

Avatar

Het mes door Tony deed mij meer. Omdat ik dacht die is er geweest. Dat was echt 15 seconden ‘goodbye Tony’

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Nee lekker helder....."
Hij was van slag af. Gelukkig zag Deadpool nog een Winter Soldier arm voor Thanos, ik bedoel Cable.

d3c3pticon0608 "Heel vreemd misschien maar er is zowaar meer film op de wereld dan Avengers of SOLO. "
Je hebt zeker IT, Justice League, Mark Hamill & Ben Batffleck Affleck nieuws gemist hé ;-)

d3c3pticon0608

Avatar

Haha ja wou ook weer niet alles opsommen haha,,

En vergeet de hele Deadpool 2 hype niet.. Want daar moet natuurlijk ook elk detail onder een vergroot glas worden gelegd,, want ja de mensen die de film checken willen hier natuurlijk elk detail terug lezen die we zelf ook al in de film hebben gezien...

Master Of Films

Avatar

Meest belangrijke detail nieuws van Deadpool 2 moet nog komen, zie ik. Wie stonk er uit zijn mond tijdens de opnames van Deadpool 2. Ik gok op Juggernaut.

Goku32

Avatar

Het einde bijna elke advenger loste op in rook. Dus die gaan we echt wel weer terug zien in part 2 wees daarzo maar niet bang om

Goku32

Avatar

Frietgezicht dat had ik eingelijk wel gehoopt. Dat zoiets zou gebeuren met Iron Man. Dat zou een mooie afsluiter zijn geweest voor die charachter vind ik

chrissie107

Avatar

Tis natuurlijk niet echt ingewikkeld om de helden die in 'rook' zijn opgegaan bij infinity war deze weer tot leven te wekken. Daar valt vast weer een draai aan te geven. Denk je nou echt dat Marvel zijn goudmijn de nek omdraait?

nieuwslaatste nieuws

meest populair